OUKITEL WP1 е здрав смартфон с тройна защита (вода-IP68, прах,

...
OUKITEL WP1 е здрав смартфон с тройна защита (вода-IP68, прах,
Коментари Харесай

Видео с разопаковането на OUKITEL WP1 с безжично зареждане; на 11.11 цената е само $159,09

OUKITEL WP1 е здрав смарт телефон с тройна отбрана (вода-IP68, прахуляк, трептения и удари). В спецификациите можем да забележим, че телефонът е оборудван с 5,5-инчов HD+ екран и се базира на системата-върху-чипа MediaTek MT6763 с 8 процесорни ядра. Налични са 4 GB оперативна памет, 64 GB флаш диск, мощна 5000 mAh батерия и безжично зареждане. По време на световния шопинг карнавал, обичайно провеждащ се на 11 ноември, OUKITEL се причислява със своя нов WP1 и го предлага при извънредно ниска цена. Нека да погледнем какво има в комплекта.



Кутийката с WP1 следва опростеният и грациозен жанр на OUKITEL: бял декор със сребристи и оранжеви орнаменти, показващи името и модела на устройството. След като отворите капака, незабавно можете да вземете и да употребявате смарт телефона.



Кутийката със общоприетата настройка на WP1 включва смарт телефона WP1, управление за потребителя, гаранционна карта, щифт за SIM картата, 9V/2A зарядно, USB-C адаптер за слушалки, OTG кабел и USB-Type C кабел. Аксесоарите са опаковани в три дребни кутийки, което дава чувството за приемане на дарове.



OUKITEL WP1 употребява рама на Bayer и има здрав корпус, добре отбрана от вода, пръски и прахуляк. OUKITEL Lab изпита телефона с редица хард проби, само че той устоя на всички провокации. Телефонът е доста здрав и ще оцелее във всевъзможни даже и най-сложни условия и неподходящи външни въздействия.



WP1 разполага с 5,5-инчов HD+ екран и поддържа бързо зареждане. За страдание, общоприетият комплект не включва безжично зарядно и то би трябвало да се закупи в някой онлайн магазин. OUKITEL се базира на осемядрената SoC MediaTek MT6763 с 8х процесорни ядра с тактова периодичност до 2,0 GHz и графичен ускорител Mali G71. Конфигурацията включва още 4 GB оперативна памет и 64 GB флаш диск, двойна съществена камера с резолюция 13(Sony IMX135)+2 мегапиксела и предна камера с резолюция 8 (GC5025) мегапиксела. WP1 поддържа две nano SIM карти, като едната може да бъде карта памет. Скенерът за пръстови отпечатъци е на гърба, като под него има знак, показващ, че се поддържа безжично зареждане. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 8.1. Без значение дали за далечни пътувания или за ежедневна работа, WP1 е един добър избор.

Цената на WP1 е $189,99, само че по време на шопинг карнавал може да бъде закупен за $159,09 от интернет магазина на OUKITEL в Aliexpress. Той приема депозити преди 11 ноември, а останалото може да се заплати след 11.11. Кликнете тук, с цел да научите повече детайлности за продажбите на OUKITEL по време на карнавала.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР