OUKITEL анонсира своя нов смартфон C13 Pro още на събитието

...
OUKITEL анонсира своя нов смартфон C13 Pro още на събитието
Коментари Харесай

Предварителните продажби на OUKITEL C13 Pro: дисплей с прорез, Android Pie и цена $74,99

OUKITEL анонсира своя нов смарт телефон C13 Pro още на събитието MWC 2019. Както се очакваше, на ревюто телефонът се хареса на посетителите с чудесния си дизайн в жанр iPhone, със своите доста положителни характерности и приятната за потребителите цена. На 5-ти март започват международните предварителни продажби на C13 Pro в формалния магазин на OUKITEL в AliExpress. Преди да решите дали да го закупите, дано разгледаме техническите характерности на C13 Pro.



Ако бюджетът ви за нов смарт телефон е стеснен, C13 Pro вероятно ще ви хареса, тъй като си коства всяка дадена за него стотинка. Преди началото на всеобщите продажби телефонът може да бъде закупен единствено за $74,99 от формалния магазин на OUKITEL. Със сигурност ще се влюбите в новия смарт телефон с ултраголям 6,18-инчов екран с извито стъкло, който съвършено стои в ръката.



Смартфонът OUKITEL C13 Pro се базира на системата върху чипа MT6739 с четири процесорни ядра, работещи с тактова периодичност 1,5 GHz. Телефонът разполага с 2 GB оперативна памет и 16 GB флаш-диск. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 9.0 Pie, която поддържа новите логаритми с детайли на изкуствен интелект. Android 9.0 Pie приспособява потреблението на 3000 mAh батерия към другите условия, и времето на самостоятелна работа е дълго. C13 Pro има двойна съществена камера с резолюция 8 МР (фотосензор GC8034) плюс датчик с резолюция 2 МР за боке резултата. Разделителната дарба на предната камера е 5 МР (GC5025) с широкоъгълна оптика. Скенерът за пръстови отпечатъци на OUKITEL C13 Pro е подложен на задния панел, поддържа се технология за отключване на телефона посредством различаване на лицето.

По-подробна информация за смарт телефона OUKITEL C13 Pro е оповестена в формалния уеб уебсайт на OUKITEL. Смартфонът може да бъде взет за $74,99 от формалния магазин на OUKITEL.

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР