ОУ "Георги Стойков Раковски" в село Търнак отбеляза майските празници,

...
ОУ "Георги Стойков Раковски" в село Търнак отбеляза майските празници,
Коментари Харесай

Училището в село Търнак отбеляза 24 май

ОУ "Георги Стойков Раковски " в село Търнак означи майските празници, коити приключват с 24 май - Денят на българската култура и просвета и на славянската книжовност. Това сподели пред Радио ВИДИН Яница Бочева шеф на институцията.
"Продължихме традициите и отбелязахме празниците. В изискванията на отдалечено образование учители и възпитаници и тази година вложиха труд. Като за всеки от тях приготвиха разнообразни изяви. Учителката по български език и литература госпожа Красимира Милчева приготви петокласничката Катя Таскова за присъединяване в състезанието рецитал с две стихотворения за 24 май, с които бяха направени три видеоклипа. С това си присъединяване ученичката се класира преди всичко. Тя приготви и анкета за 24 май за учебния вестник "Час и междучасие”. Празничният брой на вестника за Деня на българската култура и просвета и на славянската книжовност, подсилен с забавни материали и голям брой фотоси от учебния живот, изготви госпожа Милчева.
Майските, съвсем "виртуални” празници в учебно заведение, завършат с презентация под надпис "Един неразлъчен клас " за довеждане докрай на образователната година, направена от госпожа Светла Върбанова, класен началник на 4. клас. Всички изяви на учениците и учителите, подчинени на празничния майски календар, Екатерина Неновска, преподавател по ИТ, заключи във видео филм на тематика "Майски празнични дни – 2020”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР