Отвратителна случка ужаси Германия.19-годишно момиче е било брутално изнасилено в

...
Отвратителна случка ужаси Германия.19-годишно момиче е било брутално изнасилено в
Коментари Харесай

Футболен фен изнасили момиче на прибиране след мач в Германия

Отвратителна преживелица ужаси Германия.

19-годишно момиче е било брутално изнасилено в тоалетна на трен. Композицията била особено наета, с цел да откара последователи на Борусия (Мьонхенгладбах) до Мюнхен за мача от Бундеслигата в събота вечерта против гранда Байерн.

Зверският акт бил осъществен при пътуването на назад. Във влака са се намирали близо 750 почитатели на Борусия, чиито обичани футболисти бяха разрушени с 1:5 в столицата на Бавария.

Композицията била формирана от 15 вагона плюс 2 от вида, прочут у нас като вагон-ресторант. Именно в единия от тях се случило изнасилването.

19-годишната фенка на Борусия се заговорила с причинителя на закононарушението - поляка с немски паспорт Александер Б., на 30 година

Той упял със закани наложително да вкара момичето в тоалетната, където я изнасилил. Това станало към 1 ч след среднощ.

3 ч по-късно родителите на жертвата подали сигнал в полицията. Фенският трен дошъл към 7,30 ч в Мьонхенгладбах. На гарата имало засилено полицейско наличие, защото в композицията се возели и 190 от така наречен рискови почитатели. Въпреки това униформените чиновници съумели да разпознават 559 от пътуващите. Явно в останалата част бил и изнасилвачът.

В ранния следобяд на понеделник Александер Б. се съобщи на полицията в Мьонхенгладбах. Оказа се, че той е добър неин познайник.

Той към този момент има една присъда за полово принуждение. Делото е почнало през 2015 година, а през 2017 година е приет за отговорен. Изнасилвачът обаче е на независимост, тъй като отбраната му апелира присъдата и сега тя се преразглежда от различен съд.

За друго закононарушение, за което получава 2 година затвор, присъдата е условна и е в действие сега. Общо е наказван за 4 набези, предизвикали контузии.

“24 часа”

Бундеслига 30 кръг, събота 14 април  Байерн (Мюнхен) 5:1краен резулат  Борусия (Мьонхенгладбах)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР