Отвратителен хомо скандал кипи в луксозните офиси на “Райфайзен банк,

...
Отвратителен хомо скандал кипи в луксозните офиси на “Райфайзен банк,
Коментари Харесай

Скандал! Гей баджанакът на Васил Терзиев тормозил богати клиенти на “Райфайзен” за секс

Отвратителен хомо скандал кипи в първокласните офиси на “Райфайзен банк ”, издадоха клиенти и чиновници на трезора. Дузина вип клиенти, със сметки от по няколко десетки милиона в долари, евро и други валути, алармирали висшето управление, че назначеният им частен банкер Александър Дионисиев им звънял по дребните часове на нощта с меко казано неприлични предложения за консумация на стегнатото му тяло.

 

Младият гей занапред ще натрупа популярност, защото за него се знае, че е зет на Васил Терзиев по мъжова линия. До скоро мускулестият Сашо делял любовно ложе с друга мека китка - Емил Колев, който медията ни първа изобличи като настоящия придружител на бъдещия софийски кмет от “Промяната ”. Колев и Дионисиев имали буен разказ, изпълнен с доста пристрастеност, ревнивост и първокласни воаяжи до скъпи дестинации. Масрафите плащал фрагментът на “Райфайзен ”, макар че формалната му заплата в банката не надхвърляла 3 хил.лв. цифром и словом.

 

Дали нежният финансист е прибирал кинти от комисионни или е пощипвал скрито от сметките на клиенти, както се случи с конкурентната “Булбанк ”, занапред ще се обяснява. По-важното в тази ситуация било, че очевидно настоящият му ухажор Емил Колев желал по-луксозни прекарвания, ето за какво бързо се преориентирал към надалеч по-богатия Васил Терзиев, оставяйки Александър на изсъхнало.

 

Банкерът обаче не си губел времето и се бил заканил да забърши още по-дебел мангизлия, удряйки в земята Васил Терзиев. За задачата той си направил лист с над 20 богаташи, на които бил причислен като личен паричен консиерж. Ако имаме вяра на завистниците му, той се насочил към по-възрастни баровци, които канел в дискретни заведения за хранене и клубове, сякаш да им предложи нови, по-изгодни условия за работа.

 

От дума на дума Александър Дионисиев обаче минавал на тънката част - засипвал клиентите на “Райфайзен ” с похвали, намеквал какви изкусителни издутини прозират под скъпите им панталони, а на някои непосредствено обяснявал, че мъжката орална обич била съсловия по-добра от всичко, което са опитвали до в този момент. Ако видел, че някои от гостите му се визира, палавият Сашко обръщал лафа на подбив.

Дионисиев не се свенял да праща на клиентите си перверзни клипове от XXX уеб сайтове, с цел да им покаже какво са пропуснали в забързаното си всекидневие. Не пропущал да намекне, че в случай че бъде поканен за уикенда на яхта или в другоземен курорт, той щял да удари в земята порно актьорите и да достави незабравима приятност на посребрените мачовци. Разказвал какъв брой своеволен език има и в кои отверстия е подготвен да го завре, против съответната сума, несъмнено.

Телефонният тормоз препълнен чашата на няколко от най-тежките милионери у нас и те неотложно звъннали в централата на “Райфайзен ” с цел да уведомят управата, че сходна подигравка с личността и интимния им свят нямало да остане ненаказана. Ако имаме вяра на източниците си, един от опозорените предприемачи бил заел адвокатска адвокатска фирма, която да приготви недоволство до централата-майка в странство.

 

Дали българските шефове на “Райфайзен ” ще свият сърмите на разюзданото хомо жиголо, следва да забележим. По-важното е обаче, че той нямало да се спре пред нищо до момента в който не оплете в мрежите си някой задоволително състоятелен фактор в страната с цел да покаже на някогашния си обичан Емил Колев и настоящата му тръпка Васил Терзиев, че е доста по-чевръста и оправна мъжка златотърсачка.

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР