Отвратени сме от поредната проява на провокативно поведение и насилие

...
Отвратени сме от поредната проява на провокативно поведение и насилие
Коментари Харесай

НСОПЛБ: Отвратени сме!

Отвратени сме от следващата демонстрация на провокативно държание и принуждение против наш сътрудник. Настояваме институциите най-накрая да създадат съответни стъпки, с цел да обезпечат предпазена и спокойна среда, в която да работим!

Това се споделя в позиция на Националното съдружие на общопрактикуващите лекари в България (НСОПЛБ) във връзка вчерашното нахлуване над доктор Ивайло Иванов в кабинета му в с. Ново село, Русенско.

„ Очакваме в границите на няколко дни съответните инстанции да обезпечат правдивост! Ние, като организация на ОПЛ в България, ще подкрепим по всеки един вероятен и законов метод нашия сътрудник “, се споделя още в позицията на НСОПЛБ, изпратена до министъра на опазването на здравето проф. Асена Сербезова, ръководителя на Комисията по опазването на здравето доцент Антон Тонев, ръководителя на БЛС доктор Иван Маджаров и до медиите.

Припомняме, че БЛС сезира прокуратурата за предаваната онлайн офанзива в обществените мрежи още през вчерашния ден. От Лекарския съюз също оповестиха, че ще обезпечат юридическа поддръжка за нападнатия доктор.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР