Отвратена съм от това, което се случва. Кой нормален човек

...
Отвратена съм от това, което се случва. Кой нормален човек
Коментари Харесай

Ангелкова: Отвратена съм от това, което се случва

Отвратена съм от това, което се случва. Кой естествен човек ще запише латентен човек и ще го пусне в общественото пространство? Това е надалеч от правилата и устоите на една правова страна. Би трябвало това да е направено от извънредно непосредствен човек. Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова по отношение на оповестените фотоси от спалнята на премиера Бойко Борисов. Цялата партия сме зад тила на премиера, сподели още тя. Вместо борбата да се води с решения и политики, се търсят компромати. Това е гнусно, добави Ангелкова.

Никой не приказва за сполучливите неща, направени от ГЕРБ. Вместо борбата да се води с решения и политики, се търсят компромати. Това е гнусно, безапелационна бе Ангелкова. Тя разяснява и напускането на Цветан Цветанов на ГЕРБ. Това не е мъжко и не го разбирам. Не е почтено, човек, който до през вчерашния ден е градил и е управлявал с всички тези хора, да напуща. И добави, че не схваща по какъв начин хората в структурата, която те е основала като политик, може внезапно дотам да се трансформират, че да не дават отговор на избрани правила и да не бъдат способени ".

Във връзка с километричните опашки на границата ни с Гърция и има ли виновност България за тях, Ангелкова отговори, че не може постоянно тя да се търси в страната ни.

Не разбирам за какво всички решения, които са някак си неприятни за българите, които пътуват, би трябвало безусловно да бъдат обвързани с конспирации или решения вътре в нашата страна, уточни тя. Опитваме се по всевъзможен метод да улесним пътуванията и към България, и отвън България, тъй като всеки самичък би трябвало да реши къде желае да прекара своята отмора. Не разбирам за какво всичко, което се случва при нашите съседи, би трябвало да е предизвикано от нас, сподели още министърът на туризма.

Солени санкции ще има за платените плажове по Черноморието. Ангелкова разяснява образеца от последните дни - безвъзмезден чадър и шезлонг, а кафе против 8 лв.. В такива случаи санкциите за търговците и концесионерите ще бъдат сред 3 и 10 000 лв..

Направихме нужните инспекции. Изпратили сме инструкции и ще има наказания, защото плажните такъми не би трябвало да се смесват с спомагателната комерсиална повърхност, съобщи Ангелкова.

Това са единични сигнали, които сигурно отвращават хората. Виждаме обаче по какъв начин тези случаи се трансформират в нарицателно и удрят върху труда и напъните на всички останали работещи в бранша, безапелационна бе тя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР