Отвориха движението през ГКПП "Олтоманци", съобщават за БТА от граничния

...
Отвориха движението през ГКПП "Олтоманци", съобщават за БТА от граничния
Коментари Харесай

Отвориха движението през ГКПП Олтоманци

Отвориха придвижването през Граничен контролно-пропусквателен пункт "Олтоманци ", оповестяват за Българска телеграфна агенция от граничния пункт.

От 8.30 часа на 23 май на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Стрезимировци " /Сърбия/ и Граничен контролно-пропусквателен пункт "Олтоманци " /България/ се възвръщат граничните инспекции на пътуващите в двете направления, потвърдиха от "Гранична полиция ".

Търсят началници в митниците - на Кулата шефът с 1200 лева заплата

Сърбия беше със затворени граници от 15 март поради COVID-19. Преди няколко дни България и Сърбия отчасти отвориха границата си за прекосяване на жители от пограничните региони - в радиус 50 километра, които работят в другата страна, само че това можеше да става единствено през две ГКПП-та - "Калотина - Градина " и "Кула - Връшка чука ".

Сънародниците ни от Босилеградско, което е на 40 км от Кюстендил са удовлетворени, че към този момент могат да пътуват до България, където употребяват съществени услуги и идват на пазар. Все още няма придвижване на пункта, тъй като хората към момента не знаят, че е отворен, споделиха от митницата в Олтоманци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР