Отворена връзка? Какво ще кажете? И връзка ли е това

...
Отворена връзка? Какво ще кажете? И връзка ли е това
Коментари Харесай

Омъжена съм, но имам връзка и с жена, и с мъж

Отворена връзка? Какво ще кажете? И връзка ли е това изобщо? Ето какво споделят четири дами пред woman.bg,  които са избрали да споделят интимния си живот и колегата си и с други хора.

„ Приятелят ми не го одобри “

 „ Имах отворена връзка, която продължи 5 години. Тогавашният ми другар, с който живеех, предложи връзките ни да бъдат отворени. Аз се съгласих, само че по подигравка на ориста той ме ревнуваше доста повече, в сравнение с аз него и не можеше да свикне с мисълта, че върша секс и с други мъже. Разказваше ми за прекарванията си с всякакви дами, множеството не бяха истина, само че сякаш това не ме притесняваше. С времето тази връзка стартира да ме прави нещастна. Един ден приятелят ми сподели, че не може да се помири с концепцията, че дремя с други мъже и взех решението да се разделим “, Силвия.

„ Говорим си намерено и почтено “

„ От две години имам другар, който е женен и живее на долния етаж. Съпругата му ми е близка другарка, даже бях кума на сватбата им. Имам още две връзки с мъже, които обаче не се срещат с други хора. Отворените връзки работят не по-лошо от всяка друга връзка, стига да има почтеност и съгласие “, Елена.

„ Имам връзка и с мъж, и с жена “

 „ Аз съм омъжена, само че имам извънбрачни връзки с жена и с мъж от три години насам. Съпругът ми също се среща с други хора. Всички сме доста щастливи и спокойни, тъй като сме почтени един с различен и взаимно почитаме желанията си. Не се усещаме отговорни и не се постанова да се извиняваме на никого, прелестно е “, Бети.

„ Чувствам се свободна, само че не и предпазена “

От две години и половина съм в отворена връзка. Чувствам се отлично, тъй като съм с прелестен мъж, който ме обича, само че не ме ревнува и ме кара да се усещам свободна. Той също се вижда с едно момиче понякога, единственото изискване, което сме си сложили, е да не излизаме с хора от обкръжението ни. Единственият негатив на отворената връзка е, че не можеш да бъдеш сигурен, че индивидът, с който си, ще бъде с теб за дълго. Много по-лесно е да открие някого, в който да се влюби, тъй като връзките ви са отворени. Отворената връзка е независимост, само че и постоянно пречи възприятията сред двама души да се задълбочат “, Фани.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР