Отворена покана за фотографи, видеографи и дрон пилоти със стремеж

...
Отворена покана за фотографи, видеографи и дрон пилоти със стремеж
Коментари Харесай

Red Bull Journeyversity #9 - Acro Coss

Отворена покана за фотографи, видеографи и дрон водачи със блян към небето.
Искате ли да извисите снимачните си умения? Търсите ли опция да заснемете нещо, което не се е случвало на никое място преди този момент по света?
Ако отговорът на тези въпроси е ДА, то идващите редове са ориентирани към вас!
Red Bull и списание 360° насочат предизвикателство за всички, които желаят да изживеят и снимат по паметен метод неповторимото по рода си събитие Red Bull Acro Cross, основано по концепция на българския парапланерист Веселин Овчаров. В края на месец август международни първенци и рекордьори от целия свят ще се съберат в Сопот, с цел да преживеят дружно нещо ново и вълнуващо.
Изпрати обобщение за себе си с информация за какво искаш да участваш, както и определени твои фрагменти. В крайната селекция ще бъдат включени един фотограф, един видеограф и един дрон водач.
Участниците в Red Bull JOURNEYversity ще имат опция да изживеят събитието по несравним метод, като получат персонален водач, с който ще летят от самото начало на надпреварата и на процедура ще станат част от него.
Наградата включва настаняване и хранене дружно с спортистите, както и достъп до всички техни привилегии. Така спечелилите ще имат опция да придобият невероятен взор над събитието, като изпитат адреналина на състезателите от първо лице.
Всеки присъединил се ще получи спомагателна потребна информация за надпреварата - речник на летателните термини, информация за трасето и всичко, което получават парапланеристите.
Поради механически ограничавания да се лети с дрон от въздуха по време на надпреварата, спечелилият в тази категория ще завоюва един ден хвърчене със особено определен водач - Илко Илиев, който с изключение на водач на парапланер и филмейкър, e и притежател на огромната премия за дрон видео от конкурс в Лос Анджелис през 2017.
Като резултат от това прекарване, участниците ще се срещнат със стандартите за фото и видео снимане и обработка на Red Bull Media House и ще могат да осъществят независимо основано от тях въздушно и наземно наличие. Тъй като събитието е част от формалния календар на Red Bull, направеното от тях ще бъде качено в интернационалната платформата за наличие Red Bull Content Pool, която дава опция за популяризация на материалите през каналите на Red Bull  
Можете да кандидатствате с мотивационно писмо и ваши фрагменти във всяка от трите категории - ФОТО; ВИДЕО; ДРОН на [email protected] до 20.08

Да усетим вашия дух за хвърчене и мотивация за справяне с сложни обстановки и професионализъм.
Какво чакаме от фрагментите:
Качество, професионализъм и истинска позиция
Като съображение в мейла напишете: Red Bull Journeyversity - Acro Cross + категорията, в която участвате (ФОТО; ВИДЕО; ДРОН)
Като част от подбора,
определени претенденти ще бъдат поканени за предварителни полети.
Red Bull Journeyversity #9 - Acro Coss  - Процес на асортимент:
Период за кандидатсване  -  05.07 до 20.08 
Срещи с определени кандидати - 20-22.08
Предваритени полети за определени претенденти - 22-23.08
Обявяване на победителите - 23.08
Период на събитието: 28.08 - 01.09
Локация: Сопот, България
Жури:
Весо Овчаров - Основател Акро Крос
Иван Панчев - Основател списание 360°
Силвия Стоянова - Communication manager Red Bull 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР