Отвличането на вниманието от проблема с тероризма може да доведе

...
Отвличането на вниманието от проблема с тероризма може да доведе
Коментари Харесай

Бившият шеф в МВР проф. Николай Радулов със страшна прогноза за България!

Отвличането на вниманието от казуса с тероризма може да докара до човешки жертви, в това число у нас. Това сподели специалистът по национална сигурност проф. Николай Радулов, някогашен секретар и заместник-министър на Министерство на вътрешните работи, предава организация " Фокус ". 

" Онзи ден минах около Централната автогара. Мерките, които се взимат и показват след всеки терористичен акт, липсваха. Пак виждах оставени багажи без наблюдаване – дали няма отново някой да пострада и тогава още веднъж да се активираме да организираме тези ограничения? Виждам известно разпределяне и немарливост. Опасността от тероризма по никакъв метод не е намаляла. Всички го знаят, изключително специфичните служби. Не би трябвало да се подлъгваме от политическите събития, които си вървят без значение от всичко. Искаме да се присъединим към Шенген – това няма да накара терористите да се откажат да вършат терористични актове и в Шенген, и у нас “, сподели специалистът по национална сигурност.

Проф. Радулов добави, че сигурността в България зависи от два фактора – положителната подготовка на органите на реда и непривлекателността на България както за мигранти, по този начин и за хора, свързани с Ислямска страна. Това не трябва да ни успокоява, предизвести професорът.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР