Отвлечен е самолет на полските военновъздушни сили, съобщава Дейли експрес.

...
Отвлечен е самолет на полските военновъздушни сили, съобщава Дейли експрес.
Коментари Харесай

Медии съобщават за отвлечен полски военен самолет

Отвлечен е аероплан на полските военновъздушни сили , оповестява " Дейли експрес ". В момента лети над континенталната част на Европа към Атлантическия океан .

Информацията провокира суматоха, откакто самолетът се насочи на запад, написа изданието.

Похитителите са поели контрола над самолета над Европа, заяви France News 24. Малко по-късно информацията бе изменена, че също може да бъде част от продължаващо обучение .

France News 24 писа: " В Полша се организират учения Renegade/Sarex-21. Отвличането на този аероплан може да е детайл от тези учения. "

Полските въоръжени сили са оповестили на своя уеб страница от 17 до 21 май " тактическо обучение , ориентирано към противопоставяне на терористичните закани от въздуха, както и осъществяване на интервенция за търсене и избавяне на сушата и в морето ".

" По време на учението ще бъдат извършени четири стадия. Първият ще се отнася до отвличането на граждански аероплан като допустимо средство за терористична офанзива, представляваща опасност за националната сигурност. Вторият - ще бъде със конфликта на два кораба с ранени хора върху горящи и потъващи единици. Сценарият включва осъществяване на избавителна интервенция, избавяне на военно имущество и превозване на жертвите до лечебни заведения. Следващите два стадия ще бъдат свързани с провеждането на издирвателни и избавителни интервенции след въздушни събития (падане на самолети в труднодостъпни райони). "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР