Ответната реакция в НС за демонтажа на Паметника на съветската

...
Ответната реакция в НС за демонтажа на Паметника на съветската
Коментари Харесай

Борисов: Ответната реакция в НС за демонтажа на Паметника на съветската армия е неадекватна

Ответната реакция в Народно събрание за демонтажа на Паметника на руската войска е несъответстваща и обидна за Народното събрание Самата дума парламент – значи да се приказва. И те би трябвало да имат достъп до микрофона. Това сподели пред публицисти в коридорите на НС  водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Още преди три години ви предизвестих – когато тръгнеш против постоянно определено държавно управление, резултатът ето го, тук в залата. българинът доста добре е споделил: " Който посява ветрове, най-после жъне стихии ", ”, сподели Борисов.

„ В същото време, ние имахме и за наслада, гласувахме точката, която, нали всички приказваме, че желаеме да сме в Шенген. Падането на таксата в двата закона - 20 лв., е чаканият сигнал, и в този момент ще приказвам и с сътрудниците. И в Австрия, и в Унгария, да спрем по тази тематика за Шенген, изключително с Унгария, която Виктор Орбан я сложи като наложително, нали по този начин? Днес, ние успяхме да гласуваме ", съобщи още Борисов.

„ Сега гласуваме парите за НЗОК. Всичко това е извънредно значимо. Апелът ми към сътрудниците е да спрат да се дърпат, наскърбяват и да си вършат номера, тъй като сме пратени тук да се надговарят политици, а за това би трябвало да имат достъп до микрофона ”, разяснява Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР