Ответен удар се завръща. Минали са две години, откакто Секция

...
Ответен удар се завръща. Минали са две години, откакто Секция
Коментари Харесай

Ответен удар се завръща по Cinemax

Ответен удар се завръща. Минали са две години, откогато Секция 20 унищожава последния си зложелател, само че поради терористична опасност е време една от най-мощните разследващи военни стратегии да бъде обновена.

Cinemax възражда хитовата си поредност за 5-ти следващ сезон след шестгодишна пауза. Продължението на историята се разпростира в 10 епизода от февруари до април в ефира на Cinemax и в онлайн стрийминг платформата HBO GO. Актьорският състав е възобновен и в сериите ще забележим един до друг в битка с тероризма британеца Уорън Браун (Лутър по HBO), канадката Роксан Маккий (Игра на тронове на HBO и Легенда за Херкулес), Даниел МакФерсън (австралийския сай-фай хорър Инфинити) и Алин Сумаруата (Готвачът).

Изненада за почитателите е извънредната поява на звездите от първите сезони - Съливан Съли Стейпълтън и Филип Уинчестър. Ще ги забележим в добре познатите им функции на бунтовника по манталитет и отстъпник от екипа на американския Делта Форс, Деймиън Скот и елитния английски войник Майкъл Стоунбридж.

Завръщането им е в 9-ти епизод, който ще се излъчи на 31-ви март и във финалния, 10-ти епизод, на 7-ми април. Базиран на едноименния разказ на Крис Райън, Ответен удар наблюдава подвизите на Секция 20 - първокласен антитерористичен отряд, който работи по цялото земно кълбо, с цел да предотврати закани преди да са се разрастнали.

В новия сезон отрядът се образува още веднъж, с цел да открие прочут терорист, който съумява да избяга от пандиза. Това е стартът на рисково гонене, което ще разкрие мрежа от свързани между тях престъпни организации. Докато екипът обикаля Близкия изток и Европа, той открива интрига, която заплашва да промени тактиката на военните дейности на планетата вечно.

От 2010 година насам Ответен удар е една от основните истински продукции на Cinemax и връщането й през февруари е добре пристигнало за дългогодишните почитатели на поредицата. Деймиън Скот и Майкъл Стоунбридж (Съливан Стейпълън и Филип Уинчестър, звезди от първите четири сезона) може да са се отдръпнали от звеното, само че Секция 20, поддържана от нова вълна безстрашни бойци, се завръща с цялостна мощ за нова задача.

Врагът в този момент приема образа на джихадисти, наемници и фанатици, които в името на власта са склонни да унищожат човечеството. Звездите на сезон 5 са Даниел МакФерсън (Инфини) като Самюъл Уайът, американец, който отхвърля да работи в екип; Уорън Браун (Лутър по HBO) като Мак Макалистър, уплашен от загубата на звеното си по време на несполучливо изселване на пандизчии в Сирия; Роксан Маккий (Игра на тронове) като Натали Рейнолдс, подготвена в ръкопашни бойни тактики и психическо профилиране и Алин Сумаруата (Готвачът) като Грейси Новин, опиянена от всяка нова бойна играчка, която попадне в ръцете й.

Обновеният актьорски състав включва и Нина Сосаня (Наистина любов) като Адийна Донован, шеф на Секция 20; Катрин Кели (Нощният мениджър) като изгнанничката Джейн Лоури и Тревор Ийв (Троя) като Морган Авес, безсъвестен американски оръжеен дилър.

Анди Харис и компанията Left Bank Pictures се завръщат още веднъж като продуценти на сезона и консултанти, които работят в региона на битката с тероризма. Техният опит и принос е незаместим за фабулата, терминологията и реалистичното показване на процедурите в секретните организации.

Освен, че придава акуратност и меродавност на сюжета на сериала, консултантската компания има значима роля в образованието на актьорите, защото по-голяма част от каскадите се извършват от основните настоящи лица без прилагане на дубльори. Новият сезон e 5-ти следващ за Cinemax и 6-ти за SkyTV, защото продукцията е фрайнчайз.

През 2013-та година Cinemax излъчи първият сезон на SkyTV под името Strike Back: Origins. Всички епизоди от четирите сезона на „ Ответен удар “ можете да гледате в HBO GO. Сериите от новия сезон имат премиерно лъчение по Cinemax всяка събота от 21:00 часа, а за най-нетърпеливите почитатели на поредицата, в HBO GO към този момент са налични първите 7 епизода.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР