Отварянето на сертификат за депозит (CD) може да бъде умен

...
Отварянето на сертификат за депозит (CD) може да бъде умен
Коментари Харесай

5 лесни начина да спечелите голяма възвръщаемост, след като вашият CD стане падещ

Отварянето на документ за депозит (CD) може да бъде интелигентен ход тъкмо в този момент. Не единствено, че цените на компактдискове са по-високи, в сравнение с през последните години, само че влагането на парите ви в компактдиск също е безвреден, обезпечен метод да спечелите рента върху средствата си. Това е по този начин, тъй като, като се съгласите да оставите парите си в сметката на CD за избрания период, вие получавате закрепена рента, която може да доближи 5,5% или повече сега, според от сметката.

Какво се случва обаче след края на вашия CD период? След като вашият CD акаунт доближи зрялост, би трябвало да вземете сериозно решение. Ще би трябвало да решите дали би трябвало да реинвестирате средствата от сметката в нов компактдиск или да проучите други пътища за вложение. Освен това имате опция да оставите вашия CD да се преобърне по курса, предлаган от настоящата ви финансова институция.

Но до момента в който преобръщането на CD може да наподобява като привлекателна и елементарна алтернатива, постоянно има по-добри тактики за р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР