Отварянето на подаръци по време на празниците трябва да бъде

...
Отварянето на подаръци по време на празниците трябва да бъде
Коментари Харесай

Топ 10 на най-опасните играчки на годината

Отварянето на дарове по време на празниците би трябвало да бъде благополучен мотив, а не случай, в който родителите се тревожат от заплаха от задавяне или от пострадвания .

World Against Toys Causing Harm ( кратко W.A.T.C.H), организация, която следи за сигурността на играчките, разгласява своя годишен лист на " 10-те най-опасни играчки " на годината (2017г.), които крият редица опасности.

ITTY BITTYS на HALLMARK

 Снимка 326316

W.A.T.C.H дефинира играчката като рискова, напомняйки, че Комисията за сигурността на потребителските артикули приключва продажбата в магазините на играчките на 31 август 2017 година Компнията Hallmark стартира да популяризира онлайн играчките си в Ebay след възбраната за продажба в магазините .

Понито с шнурче на Tolo Toys

 Снимка 326319

Играчките с издърпващи въженца, шнурчета и така нататък се създават по стандарт, който би трябвало да дава отговор на дължина от 30 см на въжето, а на тази играчка е с цели 48 см, което съгласно W.A.T.C.H основава заплаха от удушаване и усложнение, а съответната играчка няма и сигнален етикет.

Мечът на Жената знамение на Mattel

 Снимка 326320

Опасностите да се даде на детето меч, даже и подправен, са много явни. W.A.T.C.H предизвестява родителите, че тази играчка има капацитет да аргументи " съществени пострадвания ".

Спинърите на Hand Fidgetz

 Снимка 326327

Спинърите станаха напряко вирусно заразни през тази година, само че не са от най-безопасните. Според W.A.T.C.H дребните елементи могат да паднат, което съставлява заплаха от задавяне.

Официалното кино издание на Спайдърмен дрон на Marvel

 Снимка 326332

Дронът се задвижва от високоскоростни въртящи се ротори. Предупредителният етикет предлага на потребителите да " държат въртящите елементи надалеч от пръстите, косата, очите и други елементи на тялото ", само че W.A.T.C.H поучават най-добре да държите играчката надалеч от вашия дом.

Турбо лък за зомбита на Nerf - Hasbro

 Снимка 326342

W.A.T.C.H открива, че " Силата на изстрелването на стрелата съставлява капацитет за пострадвания на очите и лицето ". Опаковката предизвестява потребителите да не стрелят по очите или лицата на хората, само че с сходна играчка възможностите да се случат произшествия са огромни, и може да има съдбовни последици.

Въжето за завършения на Brand 44


 Снимка 326343

В допълнение към заплахата от задушаване с въжето, W.A.T.C.H предизвестява, че рухването, което би могло да аргументи тежки пострадвания.

Овален ксилофон на Plan Toys

 Снимка 326345

W.A.T.C.H означават, че дългата ръкохватка на палката може да се забие в гърлото на бебето, в случай че бъде погълната.

Джет върху колела на Razor

 Снимка 326348

Закопчаването на колела върху обувки на децата дейно ги трансформира в ролкови кънки. Загубата на равновесие може да докара до пострадвания и даже счупвания. Освен това, " същинското правещо искри деяние ", основано от плъзгащите се подложки, има заплаха да се възпламени, съгласно W.A.T.C.H.

Куклата Браяна на Melissa & Doug

 Снимка 326354

Браяна може да наподобява пухкава и безобидна, само че W.A.T.C.H твърди, че нейните сменяеми елементи основават предпоставки за усвояване и задушаване.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР