Отварачката няма да празнува с приятеля си на Св. Валентин

...
Отварачката няма да празнува с приятеля си на Св. Валентин
Коментари Харесай

Мария ще е сам самичка на Св. Валентин

Отварачката няма да чества с приятеля си на Св. Валентин - старозагорския предприемач, защото той е избрал на следващия ден към този момент да бъде със фамилията си. Уговорката сред двамата е да се виждат само през почивните дни, а през седмицата Мария да си стои в София.

Тъй като празникът на влюбените се пада в сряда, двамата ще се радват един на различен от разстояние.

Мария
доста тежко приела новината, че ще е сама на 14 февруари, и по тази причина решилада запълни празнината с доста работа. Мара Отварачката е приела ангажимент на следващия ден вечер в столична дискотека, където ще бъде в компанията на разгорещени студенти, само че не и на възлюбения си.



След формалната си разлъка с младия милионер Християн Гущеров изпълнителката се лута в търсене на любовта и не може да се откри при един мъж. Мария даже правеше опити да се върне при някогашния си брачен партньор, само че той по този начин и не се съгласи да я одобри назад в живота и дома си, защото не беше склонен с метода й на живот - циркулиране по нощни заведения, разголвания пред непознати мъже и постоянно неявяване от у дома.



Сега Мария може да живее тъкмо по този метод, само че няма при кого да остане за празника на влюбените. Затова е решила, че в случай че има доста работа, няма да мисли за проблемите си в персоналния си живот, написа "България Днес ".

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР