Отварачката иска трета сватба! Такива са плановете и желанията на

...
Отварачката иска трета сватба! Такива са плановете и желанията на
Коментари Харесай

Отварачката пак иска сватба, но още крие поредния No.3

Отварачката желае трета женитба! Такива са проектите и желанията на сексапилното миньонче. Мария се носи на крилете на любовта с новия мъж до себе си и е подготвена да свие гнездо с него, споделя самата тя в телевизионно изявление.

" Готова съм отново да съм младоженка. Пак бих се омъжила, само че единствено за един мъж. Един-единствен, който е в моята глава " - откровена е брюнетката.

Причината Мара да не е избрала към този момент бялата рокля е, че към момента не е получила по този начин мечтаното предложение. Мъжът на фантазиите й не отвръщал на сигналите й и не предприемал нищо към по-сериозната стъпка. Миньончето обаче е подготвена да чака колкото би трябвало, споделя изпълнителката. Ако Мария още веднъж подписа брак, това ще е третата женитба за певицата. Зад гърба си тя има два развода и една щерка от първия си мъж. За първи път изпълнителката сподели заветното " Да " на благоевградския предприемач Димитър , който я подари с дребната Марая. Бракът им продължи едвам пет години. Дълго време след развода двамата бяха в обтегнати връзки, само че през последните години са изгладили различията и споделят без драми родителството над дребната Марая.

Не толкоз положителни усеща таи Мара към втория си брачен партньор. Тя напълно зачерта от живота си по-младия от нея предприемач Хриси Гущеров. През 2015 година двамата подвигнаха женитба за знамение и приказ в прочут столичен хотел. Щастието им продължи едвам две години, след което Мария напусна общия им дом. Сега Гущеров е щастливо женен и има дете.

От повече от година изпълнителката, която неотдавна взе решение да се отдръпна от попфолка, крие нов обичан. Мария загатва за него със загадъчни снимки, само че по този начин и не признава обществено по какъв начин е името на господина, завладял сърцето й. Според клюките той също е състоятелен, сходно на експоловинките й, и живее в Милано. " Имала съм пет оферти за брак, аз самата съм предложила единствено един път. Не знам по какъв начин върша по този начин, че да се влюбват в мене толкоз. Бракът в никакъв случай не ми е бил самоцел " - споделя певицата.

След като се отдръпна от музикалната сцена, брюнетката се занимава най-вече с мода, пътува доста и се радва на споделени мигове с дъщеря си. Мария споделя, че 20 години са били задоволителни в лекия род и няма планове да се завръща още веднъж там. Един от бъдещите проекти й е да напише книга за живота си и към този момент работи по концепцията.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР