Отвара от дафинови листа при болка в ставите. Елиминира излишните

...
Отвара от дафинови листа при болка в ставите. Елиминира излишните
Коментари Харесай

Отварата от дафинови листа елиминира болката в ставите

Отвара от дафинови листа при болежка в ставите. Елиминира непотребните соли.

Ставите и костите стопират да ви болят незабавно щом се изчистят от солите: Това е метода на доктор Малахов за изцяло пречистване и възобновяване на костната система.

Д-р Малахов твърди, че единствено след две седмици ставите и костите ви ще спрат да ви болят и че цялата костна система ще бъде доста по-подвижна.

Г. П. Малахов, съветски доктор и специалист по национална медицина, написал повече от 60 книги, изяснява в детайли по какъв начин да се лекуват ставите и костите.

А точно, с течение на времето в тъканите се натрупват калцификати, които би трябвало да бъдат изхвърлени. Именно те са причина за възпалението и лимитираното придвижване в ставите.

Тази терапия би трябвало да се организира, за предпочитане, след разчистване на дебелото черво с клизма от парчета и вкаменени части екскременти, само че несъмнено без клизмата, тази терапия също има резултат.

Вечер в 300 мл преварена вода сложете 5 натрошени дафинови листа. Варете 5 минути, след което свалете от котлона (може в термос). Оставете покрито за една нощ.

На идващия ден прецедете и пийте по малко, на дребни глътки, през целия ден. Не пийте цялото количество едновременно!

Пийте тази запарка от дафинови листа три следващи дни. След отмора от седем дни може да се повтори при нужда. При хронични болести на ставите и костите разтворът се пие пет дни поред, последвано от отмора от 7 дни.

Вижте още: Кекс с пудинг: нужни са ви 5 яйца и 3 пудинга

По време на лекуването не се опасявайте, в случай че забележите, че урината ви е червеникава или постоянно би трябвало да уринирате. Солите на тялото стартират да се разтварят интензивно и нервират пикочния мехур.

Ако към момента усещате болежка – повторете лечението.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР