Отвъд традиционния камуфлажен принт, с големи джобове направи своето завръщане

...
Отвъд традиционния камуфлажен принт, с големи джобове направи своето завръщане
Коментари Харесай

15 шопинг находки с най-актуалния панталон тази есен

Отвъд обичайния камуфлажен принт, с огромни джобове направи своето завръщане тази година. Когато се появи още веднъж в дрешника на инфлуенсърите през 2021-ва, имахме съмнения, че няма да се задържи доста дълго в него, само че не щеш ли посрещайки новия сезон, той още веднъж е измежду топ трендовете. Големите дизайнери като Bottega Veneta, Tom Ford и Celine също не стопират да показват нови вариации на карго панталона, а звездни девойки като Риана, Хейли Бийбър и Емили Ратайковски постоянно ни демонстрират по какъв начин можем да го носим в всекидневието си.
               

Предвид това, че през последните няколко сезона трендовете са много повлияни от 90-те и 2000 година, не се изненадваме, че карго панталона стана толкоз известен. И в случай че тогава той беше прочут по-скоро в спортната си светлина, то в този момент го виждаме и в надалеч по-елегантни съчетания.
               

Да, той може да бъде носен през уикенда с тениска, суитшърт и пуловер и с комфортни спортни обувки, до момента в който умерено намера място и в работния дрескод, в случай че се комбинира с обувки на ток и с някой обемен блейзър. Затова оказват помощ и другите цветове, в които го откриваме – от минималистичното черно и бежовото до ярките нюанси на и оранжево, които са цялостен шлагер за есента. Така че през днешния ден ви демонстрираме цели 15 изкушаващи шопинг находки, с които да добавите карго панталона в есенния си стайлинг.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР