отвач, поставен под карантина, стана хит в интернет. 23-годишният Джаго

...
отвач, поставен под карантина, стана хит в интернет. 23-годишният Джаго
Коментари Харесай

Готвач под карантина стана хит, готви с ютия и кафемашина

отвач, подложен под карантина, стана шлагер в интернет. 23-годишният Джаго Рандълс от Корнуол, Англия употребява изобретателния си разум и кулинарни умения и по този начин съумява да впечатли повече от 70 000 души, които следват неговия акаунт в Тик Ток, написа.

Мъжът отишъл в Канада, с цел да готви за локален курорт, само че му се наложило да остане под карантина в хотел във Ванкувър. И макар че в стаята му няма кухня, той си основава една и я назовава "Кухня в изолираност ". Именно тя му носи огромна известност в интернет, тъй като младият готвач готви благодарение на ютия и кафемашина.

Рандълс разгласява видеоклипове с впечатляващите ястия, приготвени в новата му "кухня ". Някои от специалитетите му включват крем брюле с карамелизирани ягоди, яйца Бенедикт, чийзбургер с бекон и още доста други.

Hotel room cooking Pt.9

И до момента в който изобретателността му безспорно впечатлява доста хора, то други слагат под въпрос хигиената. Част от потребителите, коментирали видеата му (особено тези, които работят в хотели) споделят, че "не поучават хората да готвят по този начин ".

Hotel room cooking Pt.7

Въпреки някои рецензии, младият готвач показва, че творението му е "невероятно вкусно ".

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР