“Оттук нататък в чисто организационна дейност няма да участвам, няма

...
“Оттук нататък в чисто организационна дейност няма да участвам, няма
Коментари Харесай

Цветанов: Когато минат следващи избори, ще може да се сравнява

“Оттук нататък в чисто организационна активност няма да вземам участие, няма да давам отговор за предизборните щабове и да вземам участие в тях. Мисля, че когато минат съответните избори, ще може към този момент да се съпоставя. ” Това съобщи пред публицисти Цветан Цветанов след края на рекордно късия конгрес на ГЕРБ, който го освободи по негово предпочитание от всички управителни длъжности в партията, в това число като началник на националния избирателен щаб.

Относно рецензиите на водача Бойко Борисов към оргнизациите в Плевен и Пловдив Цветанов съобщи: “Не давам мнение към този момент по организационни въпроси, тъй като това не е от моята подготвеност. ”

“Да не си приказваме сготвен-несготвен. Важното е, че всичко мина много по-цивилизовано, в сравнение с може би са очаквали някои. Аз съм предан човек и постоянно оценявам хората, с които съм работил. Тук, в залата видях толкоз доста другари и им благодаря за всичко, което сме създали ”, посочи досегашният втори човек в ГЕРБ.

От 17 юни Цветанов към този момент работел. “В момента съм в процедура за основаването на център за евроатлантическа активност, с разбори, прогнози и по тематика сигурност. Плановете ми са да бъда повече със фамилията си, тъй като през всичко тези години отсъствах доста ”, показа той. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР