Оттук нататък пред има една единствена цел – спечелването на

...
Оттук нататък пред има една единствена цел – спечелването на
Коментари Харесай

Антон Кутев: Пред БСП има една цел - 1 млн. гласа на изборите

Оттук нататък пред има една единствена цел – спечелването на парламентарните избори. Това в действителност значи „ не по-малко от 1 милион гласа “, съобщи пред БНР депутатът от левицата.
" Сега нашата цел не може да е друга – при разложен ГЕРБ, при цялата тази обстановка на митинги, освен това противоречие на обществото да живее по метода, по който живее, Българска социалистическа партия не може да си слага по-малка цел от 1 милион гласа. Това би трябвало да бъде нещото, за което всички работим оттук насетне ", аргументира се той.
 Корнелия Нинова: Българска социалистическа партия е единна, време е да променим България Корнелия Нинова: Българска социалистическа партия е единна, време е да променим България
Членовете на партията потвърдиха, че Българска социалистическа партия е най-демократичната съвременна лява партия, съобщи Корнелия Нинова, която беше избрана отново за предсе...
За да се случи това обаче има изискване: " като събереш вътре партията и тя стане в действителност бойна единица, подготвена да реагира ".
" Ако Българска социалистическа партия прави работата си, би могла да даде единственият късмет на България за някакво устойчиво ръководство ", акцентира Антон Кутев ден преди Конгресът на партията, на който левицата би трябвало да избере Нациионалния си съвет. 
Органът е основен за Българска социалистическа партия и методът, по който се взимат решения в партията. Доказва го и големият брой искащи да влязат в него.
" Вярвам в това, че Националният съвет ще има своите благоприятни условия за влияние и нито ще бъде безспорна пионка, машата на ръководителя, още по-малко би трябвало да бъде съпротива. ", даде визията си за нов Народно събрание Кутев. Той добави, че не чака основни промени в състава му и означи, че " той ще продължи на едно 60% да си поддържа водача, който и да е този водач ".
 Корнелия Нинова: С този избор ще потвърдим, че сме съвременна европейска партия Корнелия Нинова: С този избор ще потвърдим, че сме съвременна европейска партия
Кандидатът за ръководител на Българска социалистическа партия втори мандат Корнелия Нинова бе на предизборна среща в Стара Загора, на която участваха с изключение на староз...
Българска социалистическа партия не може и не трябва да става лидерска партия, без значение от метода на избор на ръководителя. Според Антон Кутев директният вътрешнопартиен избор на ръководител е имал мотивиращ резултат и е задвижил партията от вътрешната страна.
" Ние сме доста мощни на моменти в това да мотивираме вътрешнопартийния си избор за избрани хрумвания или цели, само че това въобще не значи, че сме толкоз мощни при мотивацията на обществото при гласуването за нас, а в действителност това е крайната цел ", разяснява депутатът от левицата.
" сега може да направи нещата по този начин, че Българска социалистическа партия да тръгне доста по-сплотена напред. Този избор би трябвало да бъде преломната точка, от която Българска социалистическа партия да тръгне напред и нагоре доста по-силно и сигурна ", счита Кутев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР