Оттук нататък пред БСП има една единствена цел - спечелването

...
Оттук нататък пред БСП има една единствена цел - спечелването
Коментари Харесай

Кутев: При разкапан ГЕРБ и протести, БСП има една цел - 1 млн. гласа на изборите

" Оттук нататък пред Българска социалистическа партия има една единствена цел - спечелването на парламентарните избори ", съобщи депутатът от левицата Антон Кутев пред БНР.

" Сега нашата цел не може да е друга - при разложен ГЕРБ, при цялата тази обстановка на митинги, освен това противоречие на обществото да живее по метода, по който живее, Българска социалистическа партия не може да си слага по-малка цел от 1 милион гласа. Това би трябвало да бъде нещото, за което всички работим оттук насетне ", добави той.

 Червената ЦИК с публични резултати: Корнелия Нинова остава ръководител на Българска социалистическа партия Виж още

Това съгласно Кутев ще стане " като събереш вътре партията и тя стане в действителност бойна единица, подготвена да реагира ".

" Ако Българска социалистическа партия прави работата си, би могла да даде единственият късмет на България за някакво устойчиво ръководство ", акцентира Кутев.

И добави:

" Доста дълго бяхме потънали в този развой на вътрешни междуособици, призна Кутев преди идния конгрес на партията. В Българска социалистическа партия Националният съвет постоянно е имал основно значение на коректив. Вярвам в това, че Националният съвет ще има своите благоприятни условия за влияние и нито ще бъде безспорна пионка, машата на ръководителя, още по-малко би трябвало да бъде съпротива ".

Кутев не чака основни промени в Националния съвет и означи, че " той ще продължи на едно 60% да си поддържа водача, който и да е този водач ".

 Виж още

По думите му Българска социалистическа партия не може и не трябва да става лидерска партия , без значение от метода на избор на ръководителя.

Според социалиста директният вътрешнопартиен избор на ръководител е имал мотивиращ резултат и е задвижил партията от вътрешната страна.

" Ние сме доста мощни на моменти в това да мотивираме вътрешнопартийния си избор за избрани хрумвания или цели, само че това въобще не значи, че сме толкоз мощни при мотивацията на обществото при гласуването за нас, а в действителност това е крайната цел ", призна Кутев.

" Корнелия Нинова сега може да направи нещата по този начин , че Българска социалистическа партия да тръгне доста по-сплотена напред. Този избор би трябвало да бъде преломната точка, от която Българска социалистическа партия да тръгне напред и нагоре доста по-силно и сигурна ", безапелационен бе той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР