Отцепилият се преди година от Има такъв народ“ и присъединил

...
Отцепилият се преди година от Има такъв народ“ и присъединил
Коментари Харесай

Радостин Василев изглежда напуска „Продължаваме промяната“

Отцепилият се преди година от „ ИТН “ и включил се към „ Продължаваме промяната “ някогашен министър на спорта Радостин Василев загатна, че напуща групировката на Кирил Петков и Асен Василев. Очевидно той е срещу готвената ротационна коалиция сред ПП-ДБ и ГЕРБ, защото дружно с обявлението във Фейсбук е разгласил и видео, в което се споделя за злоупотребите с власт и за осъществени вероятно закононарушения от Бойко Борисов, до момента в който беше основен секретар, кмет на София и министър председател на страната.

Съд и затвор за Бойко Борисов и грабителите на България! ", е написал още Радостин Василев.

Той е насрочил конференцията за петък, на която ще разяснява диалозите за кабинет на обединяването „ Продължаваме промяната – Демократична България “ с ГЕРБ. Също по този начин излиза наяве, че събитието се провежда от гражданското съдружие „ Силна България “, което той оглавява.

По неофициална информация на Василев е било отказано да стане министър на спорта в общото държавно управление сред ПП-ДБ и ГЕРБ.

Радостин Василев е следващият изтъкнат деятел на Политическа партия, който ще се отхвърли от партията. Преди него напуснаха Николай Василев, Иван Христанов и Александър Дунчев. Всички те обявиха, че не са съгласни с дейностите на Политическа партия по проблеми.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР