Отцепилият се от ИТН депутат Светлин Стоянов взриви ефира на

...
Отцепилият се от ИТН депутат Светлин Стоянов взриви ефира на
Коментари Харесай

Отлюспил се от ИТН депутат: Слави ми звънна - каза, че и той иска да се отцепи, но Тошко не му дава

Отцепилият се от Има Такъв Народ народен представител Светлин Стоянов взриви ефира на bTV, малко преди старта на дебатите по вота на съмнение в Парламента. Той пръв взе думата, когато кореспондентка на малкия екран бе събрала петима от отлюспилите се народни представители, които към този миг към този момент се водят самостоятелни. Той съобщи: " Интересно е, че към този момент всички депутати от Има Такъв Народ , а и ние, имаме номера на Слави Трифонов, допреди това не бе по този начин. Слави даже ми звънна и ми сподели, че и той желае да се отдели от Има Такъв Народ и да пристигна при нас отлюспените от партията, само че нямало по какъв начин, тъй като Тошко Йорданов не му дава ".

След като и сътрудниците му се слисаха, той успокои пристрастеностите и разгласи, е се майтапи и точно това, че никой, с изключение на Тошко, не е имал пряк контакт с водача на Има Такъв Народ. " Тошко влизше и изстрелваше: " Дългия сподели еди какво си и заръча да гласувате еди по какъв начин си ", показа Светлин Стоянов.

Иначе, Иво Атанасов, Деян Петков, Николай Радулов и Георги Георгиев бяха безапелационни, че не съжаляват за отцепничеството си и спят умерено, за разлика отпреди това. Те се сплотиха към това, че ще гласоподават по съвест всякога в Народно събрание и гласоподавателите им са ги подкрепили като са поискали от тях да останат в Парламента, вместо да изоставен, тъй като по този метод могат да зашитават идеите, за които са получили гласове на изборите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР