Отцепилият се депутат от ИТН Деян Петков заяви в студиото

...
Отцепилият се депутат от ИТН Деян Петков заяви в студиото
Коментари Харесай

Отцепилият се от ИТН Деян Петков: Загубих доверие в ИТН, когато влязох в парламента

Отцепилият се народен представител от Има Такъв Народ Деян Петков съобщи в студиото на “Здравей, България” на Нова тв, че е изгубил доверие в партията, когато е влезнал в Народното събрание.

По думите му на депутатите е казано, че те са “едни висококвалифицирани натискачи на копчета, които нямат право да мислят и да взимат решения, тъй като сме тук поради един човек”.

Според другият отделил се от Има Такъв Народ - Светлин Стоянов, е доста допустимо водачът на партията Слави Трифонов да не знае за тези думи.
И двамата обаче са безапелационни, че неприятното отношение към тях е било водещо за напускането им на Има Такъв Народ.

“При мен всичко е въпрос на неприятно отношение. Аз съм задоволително кардинален човек, не мога да бъда платен, не мога да бъда изнудван”, съобщи Петков.
И двамата депутати бяха безапелационни, че не са получавали телефонни позвънявания от министър председателят Кирил Петков.

“На мен Кирил Петков не ми е звънял, нито някой от Политическа партия. Решението съм взел безусловно самичък, без никакъв натиск”, съобщи Светлин Стоянов и добави, че не е бил убеждаван и от управлението на Има Такъв Народ да се върне.
“Моя телефон освен, че го няма Кирил Петков, само че го няма и Слави Трифонов”, сподели от своя страна Деян Петков.
Двамата обявиха още, че във вота на съмнение ще “гласуваме по съвест, тъй като сме задоволително свободни да взимаме лични решения”.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР