“Оттеглянето на Великобритания от Европейския съюз в срок до 31

...
“Оттеглянето на Великобритания от Европейския съюз в срок до 31
Коментари Харесай

Джонсън: На Великобритания й трябва премиер, който да вярва в Брекзит

“Оттеглянето на Англия от Европейския съюз в период до 31 октомври ще сплоти консервативната партия, която е в рецесия, и цялата страна ”, съобщи любимецът за нов водач на консерваторите и министър председател Борис Джонсън, съобщи БГНЕС.

“Партията изпитва рецесия и губи поддръжка ( на гласоподаватели – бел. ред.). За да се реши това, би трябвало да създадем следното: първо, да напуснем Европейски Съюз на 31 октомври. Англия се нуждае от един (министър-председател), който има вяра в този план … Трябва да обединим страната, както обединихме Лондон (когато бях кмет – бел. ред.), съобщи Джонсън по време на спор с външния министър Джереми Хънт в сряда вечерта., заяви Агенция Франс Прес

Бившият външен министър назова третия съставен елемент на триумфа на подготовката на партията „ неутрализирането ” на опозицията и успеха над лейбъристката партия, водена от Джереми Корбин. В момента Лейбъристката партия възнамерява да провежда избор на съмнение към новото държавно управление в Народното събрание. В това отношение ориста на новия кабинет зависи от това по какъв начин Консервативната партия ще бъде единна в поддръжката си за новия министър председател.

Говорейки за състава на новото държавно управление, Джонсън сподели, че не дава никакви обещания, само че кабинетът му ще бъде “много кадърен ”.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР