Оттеглянето на Валери Симеонов не е дискутирано. Няма искане и

...
Оттеглянето на Валери Симеонов не е дискутирано. Няма искане и
Коментари Харесай

Секретарят на Патриотите разкри ще си тръгне ли Валери Симеонов от властта

Оттеглянето на Валери Симеонов не е дискутирано. Няма искане и предпочитание да напусне Обединените патриоти. Това сподели в предаването " Денят онлайн " по Канал 3 секретарят на Оперативна програма Юлиан Ангелов.

" В самия си изказ Валери Симеонов остава недоразбран, само че това не е злонамерено от негова страна. Той самичък прави тъй че да се отбрани, не желая да съм негов юрист. Валери Симеонов има право да отбрани себе си и да отстоява своята позиция ", разяснява Юлиан Ангелов.

" Нашето решение бе всеки от Обединените патриоти да гласоподава по съвест за оставката на Антон Тодоров, както и за тази на Делян Добрев, имаше и за, и срещу и въздържали се. В страната има доста по-големи проблеми от това дали родственик на някого работи някъде ", добави Юлиан Ангелов.

" Българска социалистическа партия си мисли, че ще срине ръководството на страната, ще се яви на избори и ще завоюва, желанията не левицата не са чисти ", съобщи Ангелов.

" Не е максимален казусът дали братовчедката на някого работи някъде, а връзката с бизнес кръговете. Не всички места могат да бъдат заети с състезания. Трябва да има по-голям вътрешен надзор в партиите, с цел да не се назначават родственици ", сподели още Юлиан Ангелов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР