Оттеглянето на моята оставка е мой личен акт, главно заради

...
Оттеглянето на моята оставка е мой личен акт, главно заради
Коментари Харесай

Бившият шеф на НЗОК с първи думи след отстраняването му

Оттеглянето на моята оставка е мой персонален акт, основно поради това, че изискванията, поради които я подадох, не бяха спазени. Това сподели пред публицисти в Народното събрание някогашният шеф на НЗОК Станимир Михайлов, откакто по-рано през днешния ден в дневния ред на Народното събрание изненадващо беше вкарана точка за гласоподаване на оставката му, която беше гласуван след бурни диспути в пленарната зала, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Подписът изрично е мой, аз просто дадох оставката на момчето, което я внесе в деловодството на Народното събрание. Най-странното за мен е, че ме позволиха до залата, само че не ми дадоха опция да приказвам. Още по-странното, което обаче не ме учудва, е, че никой не приказва каква работа е свършена, какво следва да се свърши в Здравната каса, а всеки приказва единствено за политики и прави персонални нападки, съобщи Михайлов.

По мое време бяха довършени договарянията, бяха подписани националните рамкови контракти, бяха подписани анекси, втори договаряния, беше гласуван бюджет на Касата, бяха въведени нови неща в националните рамкови контракти, добави той.

Попитан за какво е подал оставка, а през днешния ден я е отдръпнал, Михайлов уточни: " Подадох я, тъй като по този начин ни приканиха, с цел да бъде направена нова процедура, по която да бъдат определени шеф и подуправител. Тогава ни поканиха политическите партии и ние се съгласихме ".

В отговор на въпрос той означи, че не се усеща жертва на разрива в сглобката. Аз пристигнах като специалист и си потеглям като подобен. Не съм член на никоя партия – това го подчертах при застъпването ми, това го споделям и в този момент. Лошо е човек да се усеща жертва, сподели още Станимир Михайлов.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР