Оттегляне на Румен Радев от президентския вот – за това

...
Оттегляне на Румен Радев от президентския вот – за това
Коментари Харесай

ГЕРБ: Радев да се откаже от втория мандат заради ОЛАФ

Оттегляне на Румен Радев от президентския избор – за това настояха от партия герб поради известието на ОЛАФ за опорочена социална поръчка в Министерство на вътрешните работи.

От два дни президентството и ръководещите водят спор кой е виновен за нея – служебният кабинет на Радев или кабинетът „ Борисов 3 “.

„ Докога разюзданото президентство и чиновниците му ще ни позорят пред Европа. Но какъвто чорбаджията такива и ратаите. Г-н Радев, Вие сте срам. Призовавам Ви да оттеглите поръчката си за втори мандат. 4 години стигат! “, съобщи Спас Гърневски от ГЕРБ от парламентарната естрада.

Според него от „ Дондуков “ 2 се пробват да „ разпънат чадър “ за следствието, с което разрушават „ престижа на европейска България “.

Думите на Гърневски не се харесаха на опозицията от Българска социалистическа партия.

„ България е осъждана нееднократно за това, че депутати от ГЕРБ си разрешават да изопачават обстоятелствата и да произнасят присъди. България е осъждана нееднократно поради хора, които тук четяха СРС-та или сходни на тази декларация. Моля да пазите престижа на институциите. Скоро има избори и тогава хората ще се произнесат дали желаят политици като Румен Радев, или политици като Спас Гърневски “, отговори Крум Зарков от левицата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР