Оттеглям оставката си, провокирана е и подадена под огромен психологически

...
Оттеглям оставката си, провокирана е и подадена под огромен психологически
Коментари Харесай

„Бях подложен на огромен натиск“: Живко Коцев оттегля оставката си

Оттеглям оставката си, предизвикана е и подадена под голям психически и честен напън. Виждам какво се случва в системата на Министерство на вътрешните работи. Срещу мен се развива голяма акция, стои голяма войска, която желае да ме дискредитира като персона и експерт мен и моите близки. “

Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев на ексклузивен брифинг, дружно с премиера в оставка акад. Николай Денков.

„ Очаквам да се разгърне този напън в още по-голям набор в идващите дни, чакам всичко. Моята оставка беше употребена като мотив за оставането на Калин Стоянов на поста министър, това ме ангажира и задължава, мой дълг е да се върна и да работя, да си извършвам служебните отговорности, тъй като към този момент не става въпрос единствено за мен като експерт или персона, а става въпрос за цялата страна и жителите “, добави Коцев.

 

Обадих се на Радев, те също с имали диалог с господин Коцев. Разбрахме се, че аз няма да придвижа процедурата по уволнението , което се желае от Коцев. Няма да бъде придвижена тази процедура и президентът знае. това не е редно “, добави министър председателят в оставка Николай Денков, представен от БГНЕС.

 

Очаквайте детайлности!
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР