Оттеглям номинацията си за министър на транспорта, заяви Александър Манолев,

...
Оттеглям номинацията си за министър на транспорта, заяви Александър Манолев,
Коментари Харесай

Александър Манолев: Оттеглям номинацията си за министър на транспорта

Оттеглям номинацията си за министър на превоза, съобщи Александър Манолев, който бе номиниран за мястото на Ивайло Московски след оставката му. Това заяви самият Манолев на нарочна конференция в Министерски съвет.

Това е координирана офанзива от избрана група със скалъпени изказвания и доказателства, която цели и блокирането работата на министерството.

По този метод се нападна и целият кабинет. Всички тези съшити изказвания нямат нищо общо с истината. Много въпроси си задавам. Най-важният за мен е за какво тъкмо в този момент някой реши да съшива такива изказвания, работил съм и като заместник-министър на стопанската система и като началник на Агенцията по метереология.

Някой се тормози от промените, които бих провеждал в Министерство на превоза. Имах мъжки диалог с премиера Борисов и вицепремиера Симеонов. Получих над 6000 преференции. Подобни изказвания в никакъв случай не са били тематика. Разбирам доста добре каква вреда се цели и не мога да го позволи.

Прагматичен човек съм, пристигам от бизнеса и взех решение, че това е най-хубавата стъпка. Предстои да се срещна с юристи, с цел да видя каква ще е идната ми стъпка.

В последна сметка ще е решение и на премиера дали да остана и заместник-министър.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР