Оттеглям номинацията си в името на разума. Това каза от

...
Оттеглям номинацията си в името на разума. Това каза от
Коментари Харесай

Под бурни аплодисменти: Вежди Рашидов оттегли номинацията си за председател на НС


Оттеглям номинацията си в името на разсъдъка. Това сподели от трибуната на Народното събрание.

Той се обърна към депутатите: Моля ви доста – доста ниско стойте при хората, тъй като бързо намразват хората, да не ви ненавиждат, поисквам ви да ви обичат ".

След тези думи народните представители се изправиха на крайници и го приветстваха бурно.

" Аз съм доста обичан човек от хората, това приказва, че съм оставил нещо у тях, бил съм на тяхното равнище и не съм ги не запомнил ", добави той.

„ Никога в живота си не съм слагал пред името си нищо и никакви звания. Аз ще бъда през днешния ден прям, тъй като съм непосредствен човек и не конфликтен. Идвам от едно сиропиталище, роден съм в село Студен бунар. Завършил съм художествената гимназия и Художествената академията с отличен 6. 11 години съм преподавал в художествената академия. Когато приказваме за критерии - да си кажем и част от биографията. Академик съм на две страни – Франция и Москва. Член сътрудник съм на Българската академия, където написах намерено писмо да не ме разискват за учен, тъй като и там се получи едно говорене. Почетен професор съм и на една непозната страна. Доктор хонорис идея съм. Всичко това съм премълчавал. От положителното име, което човек сътвори, няма купа по-голяма ", съобщи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР