Отстраненият кмет на Младост Десислава Иванчева обяви своята кандидатура за

...
Отстраненият кмет на Младост Десислава Иванчева обяви своята кандидатура за
Коментари Харесай

Десислава Иванчева също влиза в битката за кмет на София

Отстраненият кмет на Младост Десислава Иванчева разгласи своята кандидатура за кметското кресло на София. Тя употребява за задачата обществената мрежа фейсбук.
Нейната заместничка Биляна Петрова пък влиза в надпреварата за кмет на регион Младост. За задачата двете желаеха гражданска поддръжка, която им е нужна, с цел да бъдат събрани нужните подписи за регистрация в ЦИК.
Те ще бъдат събирани още от през днешния ден 4.09.2019г, а първите два събирателни пункта са надлежно:
1) На пазара в Младост 1, до метростанцията от 16 ч. до 20ч.
2) На метростанция „ Сердика ”, в подлеза, от 16 ч. до 20ч.
Публикуваме без редакторска интервенция известието за кандидатурата:
Мили другари,
НЕпослушни българи,
Отново пристигна време аз и Биляна Петрова да ви помолим СПЕШНО за вашата поддръжка, която е безрезервна във всичко през което преминахме. Без вас ние нямаше да съхраним силите, духа и желанието си да продължим борбата за отвоюването на София и България от продажната олигархическа върхушка, която тотално се самозабравя, с всеки минал ден и ни принуждава да търсим гражданска смяна от вътрешната страна – от общините, от Народното събрание.
Ние двете „ НЕпослушни ” макар, че към момента сме под домакински арест, бяхме помолени от будни жители да продължим борбата си за София и България, като се кандидатираме за ръководството на София, с цел да приключим започнатото в Младост. Аз се включвам в надпреварата за кмет на София, а Биляна Петрова за кмет на Младост.
Имаме единствено няколко дни да съберем 2 500 подписа, с цел да се записваме в ЦИК. Още от през днешния ден 4.09.2019г. отваряме първите 2 събирателни пункта:
1) На пазара в Младост 1, до метростанцията от 16 ч. до 20ч.
2) На метростанция „ Сердика ”, в подлеза, от 16 ч. до 20ч.
Продължаваме и идващите дни на същите местоположения, в същите часове, в случай че през днешния ден не съумеете!
За задачата ще ни е нужна Вашата СПЕШНА поддръжка, посредством вашия автограф, в подписката ни за регистрация за изборите. Мандатоносител ще е подкрепящата ни ХРИСТИЯНДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРИЯ. Подписите ще се събират от нейно име.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР