Отстранената кметица на район Младост Десислава Иванчева и нейната заместничка

...
Отстранената кметица на район Младост Десислава Иванчева и нейната заместничка
Коментари Харесай

Протестиращи: Десислава Иванчева и Биляна Петрова са невинни

Отстранената кметица на регион " Младост " Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова са почтени. Това споделиха протестиращи, които довечера излязоха на митинг пред Министерския съвет в поддръжка на двете дами, съобщи БГНЕС.
Протестиращите желаеха да се покажат безспорни доказателства за задържането на Иванчева и Петрова, а в случай че такива няма, да бъдат неотложно пуснати от ареста, в който са от 4 месеца.
" Ще потърсим помощ от европейските институции, тъй като това, което се случва тук доста прилича на някакъв неофашизъм и е неприемливо. От 4 месеца Десислава Иванчева е в ареста и до през днешния ден не е показано на какво съображение е там. Свидетелят Ваклин промени показанията си. Притеснителен факт е,че скоро Иванчева и Петрова ще бъдат преместени в сливенския затвор, което ще затрудни връзката с тях и ще лиши околните им да се виждат с тях ", съобщи пи арът на отстранената кметица Петър Кърджилов.
Иванчева се опита да прекърши врата на имотната мафия и падна жертва на тях. Срещу Иванчева и Петрова има единствено едни подхвърлени пари, разяснява Татяна Христова, която над 40 години живее в „ Младост”.
" Аз съм тук,защото желая да защитя две почтени дами. Това е едно набеждаване на едни почтени хора, които се оповестиха против презастрояването в „ Младост “. Факт е, че един областен кмет има лимитирани благоприятни условия, а разрешителните за градежи над 5 етажа се издават от основния проектант на София. Промените би трябвало да тръгнат от там. А с ареста на Иванчева и Петрова се върнахме в средновековието ", сподели Христова.
Тя изясни, че откогато Иванчева е станала кмет на региона са били сменени три детски площадки в „ Младост 1 “, както и, че действително е съумяла да спре противоречивите градежи, които след отстраняването й са били обновени с цялостна мощ.
Следващият понеделник, още веднъж в 18:30 часа, протестиращите отново ще се съберат пред Министерския съвет, с цел да изразят своята поддръжка за Иванчева и Петрова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР