Отслабването никога не е било толкова вкусно, лесно и бързо

...
Отслабването никога не е било толкова вкусно, лесно и бързо
Коментари Харесай

100 домашни рецепти за отслабване - slava.bg

Отслабването в никакъв случай не е било толкоз вкусно, елементарно и бързо с най-новата книга на издателство „ Книгомания “ – „ Щипка сол “ (Pinch of Nom) от Кейт Алисън и Кей Федърстоун! Двете дами, които стоят зад този план, са авторки на най-посещавания блог за здравословно намаляване във Англия. Кейт и Кей са професионални готвачки, които след цяло десетилетие работа в света на заведенията за хранене стигат до концепцията, че им би трябвало място, където да споделят рецептите си. Сега това „ местенце “ наброява над 1,5 милиона души, които употребяват уеб страницата, с цел да откриват лесни за подготвяне ястия, с малко калории и доста вкусови качества!

Да, вярно разбрахте! Книгата съдържа прелестни, засищащи и лесни за подготвяне ястия за всеки ден, множеството от които стават подготвени за по-малко от 30 минути! Хапвате, като в това време и отслабвате, без да се притеснявате и да броите калориите при всяка хапка! В основата на „ Щипка усет “ е схващането, че нискокалоричните ястия, които ни оказват помощ да свалим по този начин мечтаните килограми, може в действителност да са доста вкусни, като не е нужно да се лишаваме от нищо в името на това да изглеждаме и да се усещаме добре! Целта на тази книга е да показа вкусни и леки предписания, които в действителност не наподобяват на диетични! Под вещия взор на подготвени шеф-готвачи, тествали всяко едно от ястията, през споделените отзиви на почитателите им в обществените мрежи... Всичко приказва, че „ Щипка усет “ ще се трансформира в обичаната книга на всички фенове на вкусната, непретенциозна и в това време извънредно апетитна храна.

На страниците на книгата ще откриете 100 предписания за всеки ден, за закуска, обед и вечеря, както и за разнообразни мотиви. До всяка от тях ще откриете точните артикули, налични и по нашите ширини, тъй като, дано не се лъжем, не всеки държи щипка бял трюфел в чекмеджето, за всеки случай, нали:) До всяко едно от ястията написа и тъкмо какъв брой калории е, а с богатата селекция от предписания за сосове като „ Грейви “, „ Къри “ и дийпове за начос, можете да разнообразите всяко обичайно ядене, придавайки му щипка усет! Прекрасните фотоси, направени персонално от Кейт и Кей, ще провокират апетита ви без значение дали сте хапвали напълно неотдавна!

В „ Щипка усет “ ще намерите типичен предписания с нов прочит като „ Свинско върху балсамова леща “ (250 ккал) или „ Пиле Пармиджано “ (277 ккал). Не са забравени и вегетарианците, за които има луксозни оферти като „ Киш с пушена сьомга и броколи “ (137 ккал), „ Пълнени сладки картофи с пикантен сос “ (68 ккал) или „ Бум-бум карфиол със специфичен сос “ (70 ккал). И не се тормозете, в случай че сте измежду начинаещите в кухнята, постоянно можете да заложите на някоя от извънредно лесните, само че безпределно забавни предписания за десерти като ягоди, пълнени с чийзкейк, шоколадови еклери или миникексчета с кафе и орехи. И всички те – под 150 калории!

Луксозното издание от 272 с. е с твърди корици, хубав дизайн и доста положително полиграфическо качество, по тази причина „ Щипка усет “ е подобаваща за подарък както за познавачи на здравословното хранене, по този начин и за изкушените от кулинарията и чревоугодниците. „ Страхотни и лесни за осъществяване предписания, които ме карат да се усещам по този начин, като че ли не се отнемам от нищо “, Лена Барксби, една от милионните почитателки на „ Щипка усет “
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР