Отслабването на Адел определено е една от най-изненадващите звездни трансформации,

...
Отслабването на Адел определено е една от най-изненадващите звездни трансформации,
Коментари Харесай

Защо Адел отслабна толкова много

Отслабването на Адел несъмнено е една от най-изненадващите звездни трансформации, които сме виждали. От симпатична пухкавелка, певицата се трансформира в плашещо слаба дама с посърнал тип. Тя обаче е удовлетворена от метода, по който наподобява в този момент, тъй като има съответна цел.

Според нейни доближени, Адел се е решила на фрапантното намаляване, с цел да може нейният седемгодишен наследник да има " най-здравата майка " . Именно Анджело я е стимулирал да се подложи на строгата диета, резултатът от която виждаме всички.

Когато Адел усеща, че не се усеща добре и очевидно е време да промени нещо в живота си, тя концентрира цялото си внимание върху загубата на килограми. Но задачата на това намаляване е била не да не бъде към този момент дебела, а да бъде по-здрава .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @star_albumm на Яну 7, 2020 в 5:19 PST

Този по този начин издирван резултат обаче бе подложен под подозрение поради метода, по който певицата наподобява в този момент. Подобни фрапантни промени в тежестта в множеството случаи оказват отрицателен резултат върху организма, а в този случай приказва за над 40 кг за няколко месеца , написа Daily Mail.
 Адел, отслабването й и по какъв начин наподобява през днешния ден певицата
Адел е неузнаваема

Това тя ли е

Въпреки подозренията дали Адел през днешния ден е по-здрава, няма подозрение, че е по-щастлива от преди и е същински удовлетворена, че е съумяла да реализира по този начин мечтаната смяна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР