Отслабването като цяло не е най-бързият процес. Загубата на килограми

...
Отслабването като цяло не е най-бързият процес. Загубата на килограми
Коментари Харесай

Колко килограма е здравословно да сваляме в рамките на месец?

Отслабването като цяло не е най-бързият развой. Загубата на килограми в границите на един месец също зависи от това какъв брой дълго са се натрупвали във времето, какъв е бил методът на живот, и каква тактичност за намаляване е определена.

Колкото и да е необичайно, наднорменото тегло има позитивен резултат върху загубата на тегло. Казано по-просто, колкото повече тежи човек, толкоз по-лесно му е да се отърве от първите непотребни килограми. Ако желаете да отслабнете от 2-5 кг - ще би трябвало да работите повечко. Първо би трябвало да знаете, че:

   • строгите диети не носят нищо, с изключение на утежняване на здравето;

   • физическата интензивност е неразделна част от отслабването;

   • с вярно хранене ще свалите последователно килограми.

Нека да разгледаме разнообразни тактики за намаляване и вероятни примерни триумфи.

СТРАТЕГИЯ № 1. ПРАВИЛНА ДИЕТА И БЕЗ СПОРТ

Загубата на тегло в ранните стадии се основава - загуба на течности. Следователно първите 2-5 кг не са нищо повече, а непотребна вода, само че не и мазнини. Колко мазнини губите за несъмнено време е самостоятелен въпрос и зависи от характерностите на тялото: хранителна система, податливост към наднормено тегло, хормонални равнища и здравословно положение като цяло.

За да се поддържа здравето, е оптимално да се отслабва с не повече от 1-1,5 кг на седмица. Това е към 200 грама дневно.

СТРАТЕГИЯ № 2. ВЕГЕТАРИАНСКА ХРАНА

Това включва отменяне на всякакво месо. По-строго вегетарианство е отводът, в това число от млечни артикули, риба, яйца.

Как работи вегетарианството за намаляване: липса на протеини, което води до " изгаряне " на мускулна маса. Тоест тялото губи освен мастни натрупвания, само че и мускули. Не можете да прекалявате с това, защото има възможност да получите несъразмерна загуба на тегло.

Смилането на скотски мазнини с протеин лишава към 4 часа. Отказът от месни артикули предизвика бърза загуба на личните мазнини и протеини. По този метод можете да започнете да губите 2-3 кг на седмица, в това число мускулни нишки.
Как да отслабнем бързо и трайно след празничното преяждане?
Новогодишните и коледни празници рядко минават без следи за някого. Според статистиката дамите качват приблизително 2-5 кг за 2 седмици по зим...
Прочети повече
СТРАТЕГИЯ № 3. ПРОТЕИНОВА ДИЕТА

Добра е, само че за къс интервал от време и демонстрира своята успеваемост. Ако непрекъснато ядете протеин, тогава остатъкът от хранителни субстанции в тялото ще докара до нарушение на действието на отделителните органи. Освен това еднообразното и ненапълно уравновесено хранене принуждава тялото да бъде в уязвимо положение на стрес и затова не е изключен рискът от връщане на изгубените килограми с продължителна протеинова диета.

С наднормено тегло от 20 или повече кг на седмица можете да загубите до 7, след което интензивността на загубата на тегло понижава. Като цяло можете да се отървете от 200 до 500 грама дневно.

СТРАТЕГИЯ №4. ПРАВИЛНА ХРАНА + СПОРТ

Комбинацията от вярно хранене и спорт носи доста повече изгода. Работата е там, че спортът изгаря спомагателни калории: както тези, които влизат в тялото, по този начин и тези, които към този момент са под формата на мазнини. Например, кардиото ви разрешава да изгорите до 800 kcal / час, което е доста за тези, които се борят с наднорменото тегло. Няколко рекомендации:
Ако желаете да отслабнете трайно, консумирайте тези ПОДПРАВКИ
Наднорменото тегло е проблем, който визира милиони хора по целия свят. Причините за това са най-различни. Често пъти нарушеният метаболиз...
Прочети повече
   • Диетата би трябвало да бъде най-вече белтъчна;

   • Храни с високо наличие на бързи въглехидрати е най-добре да се заобикалят или свеждат до най-малко, като печени произведения и сладкиши.

   • Въглехидрати се позволяват единствено сутрин;

   • Трябва да се съблюдава режимът на пиене;

   • Спорт - 3-4 пъти седмично.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР