Отслабването е продължителен, труден и, какво да се лъжем –

...
Отслабването е продължителен, труден и, какво да се лъжем –
Коментари Харесай

5 лесни домашни напитки за отслабване

Отслабването е нескончаем, сложен и, какво да се лъжем – противен и скучен развой, който изисква нараснало внимание към тялото и здравето. Въпреки, че всеки ден се появяват стотици разнообразни предписания или хранителни стратегии, които сякаш подсигуряват надали не светкавична загуба на тегло, нито една диета не е универсална за всички. 

Плюс всичко друго, прекалено строгите диети постоянно способстват за повече щета, в сравнение с изгода. По тази причина за какво постоянно са настоящи лесните и елементарни предписания за намаляване, които може да се тестват без щета за здравето. Ето 5 питиета за намаляване, които можете елементарно да приготвите вкъщи. 

1. Вода „ Саси “. Доста обикновена напитка, само че с прекомерно позитивен резултат от използването й върху чревния тракт - тя възстановява действието му и улеснява разграждането на мазнините, което я прави един от най-хубавите коктейли за намаляване.

Приготвянето на вода „ Саси “ вкъщи е доста елементарно.

Налейте преварена вода в кана или различен подобаващ съд, прибавете нарязан лимон (с кората, която съдържа доста потребни субстанции, а те допълват резултата на коктейла), фино нарязана обелена краставица, 6-7 листчета наситнена мента и 1 ч. л. джинджифил. Оставя се да кисне 8 часа.

Тази вода заменя нездравословните газирани наитки и спомага за отърваване от непотребни килограми.

2. Чай с джинджифил. Джинджифилът от дълго време е общопризнат като артикул, който съществено подкрепя загубата на тегло и детоксикацията – затова постоянно се употребява в доста диети. За изключително ефикасен се счита чай с джинджифил и чесън. При постоянна консумация на напитката 3 пъти дневно резултатът е забележим след към 2-3 седмици.

1 с. л. настърган джинджифил и 0.5 с. л. размачкан чесън се изсипват на дъното на съд. Заливат се с чаша и половина вряща вода. Съдържанието се смесва усърдно и се оставя да кисне 20 минути
Пет питиета, които задействат мозъка
Преди значима среща или изпит можете да пиете естествен сок от цвекло или портокал. Така ще сте по-сигурни в услужливостта на мозъка ви....
Прочети повече
Пие се 30-40 минути преди хранене. С този чай процесът на изгаряне на мазнини е по-ефективен – а самата напитка ненапълно ще задоволи глада, което понижава количеството на изядената храна.

3. Коктейл с целина. Коктейл с целина се предлага за тези, които водят дейна и сериозна битка с непотребните килограми. Напитката спомага за изгарянето на несъразмерните мазнини и е с ниска калорийна плътност. Действието на съдържащите се в целината дейни субстанции е ориентирано към извеждане на токсините от тялото.

Две ябълки се обелват и смилат добре в блендер дружно с 4 стръка целина. Сместа се сипва в 1 чаша вода и отново там се изстисква сок от един лайм. Ако е належащо, получената каша се разрушава още веднъж до приемане на коктейл вид „ смути “. 

Това е елементарна спомагателна рецепта за всяка диета.

4. Отвара от ленено семе. Ленените семена имат извънредно позитивен резултат върху организма при положение, че е благоразположен към стресиране заради прекомерно внезапна загуба на тегло – те балансират процеса на намаляване и предотвратяват усвояването на мазнините. Чаша ленена запарка засища добре глада, тъй че няма потребност да получавате калории „ в профил “.
Полезните за здравето питиета, които би трябвало да пием през зимата
Да живееш здравословно през зимата, е същинско предизвикателство. Топлите питиета могат да бъдат наши съдружници. Трябва да сменяем обикн...
Прочети повече
Залейте 1 с. л. ленени семена с чаша вода. Сварете течността за половин час на приблизително мощен котлон, като разбърквате постоянно.

Полученият бульон е подобаващ за всекидневен банкет 2-3 пъти на ден, 30-40 минути преди хранене.

5. Напитка с ябълков оцет. Много ексцентрична напитка. Тя интензивно предизвиква изгарянето на въглехидратите, както и отстраняването на гъбични микроорганизми от тялото.

Не пийте никога чист ябълков оцет, тъй като може да изгори устата ви! Пригответе здравословна напитка от следните съставки: вода - 1 чаша, мед - 1 супена лъжица, ябълков оцет – също 1 супена лъжица.

Ежедневно, няколко минути преди хранене, разреждайте меда и оцета във водата и по-късно пийте, като разбърквате добре. 
5 питиета и предписания за СИЛЕН ИМУНИТЕТ, които може да консумирате ежедневно
Огромно въздействие за цялостното ни здраве има методът на живот и хранене. Препоръчително е да залагаме на храни, богати на витамини и пол...
Прочети повече
Не е мъчно да се направи подобен коктейл, само че е належащо да се приема доста деликатно – въпреки всичко става дума за мощни алергени (мед и ябълки) и дейни аминокиселини. Иначе напитката е отличен антиоксидант, зареден с съществени хранителни субстанции, които способстват съществено за загуба на тегло.

 

---

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР