Отслабване с компот – рецепта с боровинки и малини Продукти:

...
Отслабване с компот – рецепта с боровинки и малини Продукти:
Коментари Харесай

Това Не Е За Подценяване! Лесно И Вкусно Отслабване С Компот! Ето Как Става

Отслабване с компот – рецепта с боровинки и малини

Продукти: кг примес от малини и боровинки. Ако желаете, може да замените тези два плода с къпини и ягоди.

Ако решите, използвайте и четирите типа, само че като добавите по 250 гр от всеки. За подсладител използвайте стевия. Нужна ви е още 3 литра вода, една ванилия, 3 стръка прясна мента и една пръчка канела.

Приготвяне: боровинките са прекомерно дребни, по тази причина не трябва да ги режете. Ако сте заложили на ягоди, тях наложително нарежете. Плодовете си поставете в огромна тенджера с вода, ванилия, подсладител и канела.

Изчакайте да заври и пуснете на муден огън в околните 5 минути. Не бива да прекалявате с варенето, защото рискувате да се разкапят.

Когато е готово, може да премахнете от котлона. Компотът се прибира в ледник, където би трябвало да остане в идващите 2 дни.

След като тези дни изтекат, е време да го консумирате. Този същият компот доста елементарно може да се подготви и от други плодове.

За образец бихме могли да ви дадем круши, ябълки и праскови. В случая, с цел да постигнете добър резултат, се доверете на нагоре описаната рецепта. Малките плодчета са отлични антиоксиданти и са небогати на калории.

Нужни са ви единствено 15 минути, с цел да сте подготвени. Калориите в една порция са единствено 83, което е нищо спрямо 90% от храните, които всекидневно хапвате с мотив и без мотив.

Порциите в този апетитен компот наброяват 4. Може да ги разпределите точно по този начин в границите на деня. Наблягайте и на други ниско калорични храни и скоро ще забравите за проблемите с тежестта. Уверете се сами!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР