Отслабване – мисия, която вдъхновява мнозина с наднорменото тегло. Но

...
Отслабване – мисия, която вдъхновява мнозина с наднорменото тегло. Но
Коментари Харесай

3 важни правила, без които няма да успеете да отслабнете

Отслабване – задача, която въодушевява мнозина с наднорменото тегло. Но би трябвало да се научите по какъв начин вярно да комбинирате продуктите и още 2 значими правила. Този метод на намаляване подсигурява, че няма да натрупвате още веднъж тегло. Ще ви разкажем за три елементарни правила, които ще ви оказват помощ да се отървете от наднорменото тегло без „ гладни диети “. За да се отървете от наднорменото тегло без „ гладни диети “, е изцяло допустимо Процесът на намаляване постоянно се свързва с ограничението на употребяваните калории, отхвърлянето на мастни храни и изтощителни физически извършения, написа zdrave.ws. Най-добре е да намалявате тежестта последователно и по здравословен метод, спазвайки избрани правила.

1. Пийте вода с ябълков оцет
Този табиет оказва помощ да се отървем от непотребните килограми. Защо? Първо, тази лечебна напитка форсира метаболизма. В резултат на това се форсира потреблението на сила и се усилва изгарянето на калориите.
На второ място, водата с оцет от ябълки понижава равнището на захарта в кръвта. Това освен оказва помощ за попречване на здравословни проблеми, само че също по този начин понижава апетита за сладко.

2. Съставяйте вярната композиция от артикули
Много е значимо да се научите по какъв начин да комбинирате вярно продуктите. Това ви разрешава да намалите тежестта, без да намалявате количеството храна. Продукти, които не трябва да се смесват: Различни типове протеини: месо, риба, яйца, бобови растения. Един вид протеин е задоволителен за едно хранене, различен тип протеин може да бъде включен в менюто по време на друго хранене. Млечните артикули не би трябвало да се смесват с други храни. Плодовете и другите сладки храни не могат да се ядат незабавно след хранене. Това утежнява храносмилането и форсира натрупването на тегло. Протеинови артикули и храни, съдържащи въглехидрати, също са неверната композиция. Например хамбургер с картоф освен съдържа прекалено много калории, само че и съставлява композиция от протеини и въглехидрати, рискови за талията ни.

3. Правете постоянно лека вечеря рано
Ако желаеме да се отървете от наднорменото тегло, би трябвало особено внимание да се отдели на вечерята. Това, което ядем тогава, постоянно се отсрочва на тялото ни под формата на мазнини. Препоръчва се да се съблюдават две съществени правила: Хранете се рано: Не яжте нищо 2 часа преди лягане. Вечеря би трябвало да бъде лека: запомнете – не се ядат доста храни, съдържащи въглехидрати (хляб, пица, паста, картофи), защото те дават на организма доста сила. По-добре е да ядете нещо протеиново, съчетано с зеленчуци. Към него можете да добавите дребна част зърнени храни като киноа, овес или просо (те имат доста протеини).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР