Отслабнете само за няколко дни, като натискате тези точки! Ще

...
Отслабнете само за няколко дни, като натискате тези точки! Ще
Коментари Харесай

Ако искате да отслабнете, а не ви се правят диети и не ви се тренира, това е най- лесният и прост начин

Отслабнете единствено за няколко дни, като натискате тези точки! Ще се зарадвате на резултата!

Акупунктурата и акупресурата са били употребявани в продължение на епохи като различно лекуване и са потвърдили, че са ефективни и потребни при редица болести. Тези техники не са по никакъв начин комплицирани: те функционират много просто.

Всеки орган в тялото е обвързван с избрана точка посредством енергийни канали. Така, в случай че имате проблем с даден орган, вие просто би трябвало да знаете коя точка му подхожда и да я масажирайте.

Но знаете ли, че акупунктурата може да ви помогне и да отслабнете и да ускорите метаболизма си? Ние ще споделим с вас 4 точки, които, в случай че им окажете напън, ще ви оказват помощ да се отървете от непотребните килограми и да получите тялото на фантазиите си без никакви старания от ваша страна. Масажирайки тези 4 точки, ще увеличите равнищата си на сила, ще ускорите метаболизма си, ще премахнете и ще предотвратите натрупването на телесни мазнини и ще ограничите апетита и желанието си за храна.

 

Това са точките, които би трябвало да натискате, в случай че желаете да отслабнете бързо:

Лице



Масажирайте тази точка върху лицето си и ще контролирате апетита и ще намалите напрежението и тревогата. Като предписание, тя ви оказва помощ, когато сте под стрес. Това е точката сред носа и горната джука. Правете й масаж в продължение на 5 минути, два пъти дневно.

Ръка

 

Масажът на тази точка ще намали температурата на тялото и ще усъвършенства функционалността на червата. Това е извънредно значима точка, тъй като силата на цялото тяло минава през нея. Трябва да я масажирате 1 минута, 2-3 пъти дневно.

Крак



Тази точка на крайници се назовава Зу Сан Ли и е необятно употребена в акупресурата. Тя може да  усъвършенства храносмилането и да предотврати или понижи възпалението. Тази точка е доста значима, точно по тази причина носи и прякора “точката на стоте заболявания ” или “точката на дълголетието ”. Масажирайте я всеки ден и ще се отървете от най-малко 0,5 кг на седмица.

Тя е ситуирана тъкмо под капачката на коляното и можете да намерите местонахождението й, покривайки лявото си коляно с дясната длан и назад. Между кутрето и безименния пръст има малко пространство сред костите. Това е “точката на дълголетието. ”

Трябва да масажирате тази точка за към 10 минути в посока на часовниковата стрелка 9 пъти на всеки крайник. Само не забравяйте: не правете масажа, преди да си легнете, защото провокира бодърствуване. Напълно обикновено е, в случай че чувствате болежка или дискомфорт по време на масажа, тъй че не се тормозете, това просто значи, че го вършиме вярно.

zajenata.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР