Отслабнала съпротивителна сила на ГЕРБ констатира лидерът на партията Бойко

...
Отслабнала съпротивителна сила на ГЕРБ констатира лидерът на партията Бойко
Коментари Харесай

Борисов към съпартийците: Ако не ви светне червена лампичка, ще ви светна синя

Отслабнала съпротивителна мощ на ГЕРБ установи водачът на партията Бойко Борисов в изявлението си на Националната предизборна среща на актива и управлението на групировката. Съпротивителните сили на партията са на ниско равнище, порица съпартийци, министри, кметове той.

 © фотоси: Българска телеграфна агенция
" Обичам ви, само че не е даденост това... Българска социалистическа партия с тези провалени политици ни приближават, в случай че не ви светне алена лампичка, аз ще ви светна синя, всеки да се огледа какво прави ", даде обещание водачът на партията. Той изиска от министрите си да си пазят тематиките. Често, съгласно него, в Народното събрание се внасят недогледани оферти от изпълнителната власт, които би трябвало да се поправят, само че там е по-трудно.

Той не спести рецензии и към кметовете на ГЕРБ. Защо си мълчите, за какво от вътрешната страна не се повдигнахте да се съпротивлявате, да вземем за пример за санирането, укори той представителите си в локалната власт. И предизвести, че в случай че не вземат ограничения " да си прочистят къщичките по места ", рано или късно това ще " избие " - " дали със суджук, или с други неща ", рано или късно ще рефлектира и върху цялата партия.

Мълчите и за " Хемус ", както и за санирането, не пропусна министър председателят и автомагистралата, която е една от тематиките, по които Българска социалистическа партия нападна ГЕРБ. Борисов заяви, че желанието е през март по нея да бъдат направени най-малко пет първи копки. Да внимаваме и да не допуснем да се превърнем в елитарна партия, поръча водачът ѝ. Борисов подсети, че кметът е определен от хората, той би трябвало да бъде на място всеки ден. С всеки би трябвало да сме индивиди. Всеки човек, всяка душа би трябвало да чуем, да му помогнем, тъй като имаме ресурса да го създадем, уточни решение министър председателят. Той похвали депутатите си, че го вършат със дотацията, която получават и без да подвигат звук.

Всеки да се замисли за какво ни избраха преди 10 години, за какво ни връщаха толкоз пъти и къде е грешката на всеки един от нас, в т.ч и моите, посъветва ръководителят на ГЕРБ. Бойко Борисов означи, че хората желаят правдивост. Ако някой се самозабрави, да бъде неотложно " махнат ", разпореди той. Все отново водачът на групировката насърчи съпартийците си за голямата работа, която правят.

Създадохме ГЕРБ, народът избор след избор ни даваше своето доверие, в огромната си част ние го защитихме - от най-елементарните неща - " Витошка " да не е цялостна с джипове на мутри, да имаме автомагистрала, метро. Направихме много повече, в сравнение с може една партия да направи, само че беше елементарно, тъй като никой до тогава не беше правил нищо, регистрира Борисов. В същото време има неодобрение, установи той. Значи има нещо, което би трябвало да променим, отговори си министър председателят.

Партията, която направи ромските гета, съзнателно държеше в послушание ромите, през вчерашния ден ми задава въпрос за ромите, в случай, че сме вкарали в класните 30 хиляди деца да ги образоваме, милиард се даде за просветителна инфраструктура. Така министър-председателят отбрани ръководството от други нападки на социалистите.

Борисов не пропусна и тематиката за изтребителите като акцентира, че Народно събрание е дало мандат на изпълнителната власт да договаря за най-хубавото. Той благодари на Движение за права и свободи за поддръжката за изтребителите и по тематиките за евроатлантическата ориентировка. Благодари и на военния министър за покупко-продажбите за въоръжението на армията - изтребители, кораби, бронетранспортьори.

Правилата, методът, по който се ръководи Евросъюзът, изисква приемливост, внимание, изясни на актива във връзка идните ероизбори министър председателят. И напомни за сполучливото българско европредседателство. Защо е тази завист, че нищо не било направено, ами те от Белия дом до Москва, от Париж до Берлин ни споделят какъв брой доста неща сме създали. Успяваме да балансираме сред всички ползи. Полагаме големи усиля за Брекзит да се подготвим за всички сюжети, разяснява още Бойко Борисов.
  Първа предизборна среща на ГЕРБ в НДК Първа предизборна среща на ГЕРБ в НДК
Първа среща на ГЕРБ преди евроизборите. Управляващите излизат с самодейност за осъществяване на народен цивилен разговор по главните секторни политик...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР