Отскоро принц Уилям възобнови официалните си кралски ангажименти, но те

...
Отскоро принц Уилям възобнови официалните си кралски ангажименти, но те
Коментари Харесай

Принц Уилям е избрал да не разчита на много хора

Отскоро принц Уилям възобнови формалните си кралски задължения, само че те са по-малобройни от преди, с цел да има задоволително време да бъде до брачната половинка си и децата им. А това, което всички виждат при появяването му на обществени места е, че изглежда доста кахърен и се усмихва доста по-малко. И това е изцяло разбираемо.

В рамките единствено на няколко седмици и татко му, и обичаната му жена чуха тежката диагноза рак. А тази непредвидена и по този начин комплицирана обстановка принц Уилям е усетил голям товар върху плещите си. От една страна да бъде и до двамата, а от друга - да не обръща гръб и на монархията, на която след време ще застане отпред. 

Но за него още веднъж фамилията е на първо място. А съгласно източници на People в последните месеци принцът на Уелс се е затворил в себе си както в никакъв случай до момента и е редуцирал съществено кръга от хора, с който поддържа връзка. И отвън него са останали множеството от досегашните му близки другари.

За сметка на това, той има по-силна от всеки път връзка с родителите на Кейт Мидълтън, както и с нейните брат и сестра. И когато не може да разчита на личната си майка, възприема своята тъща като втората си най-близка жена. Няма спор, че е същински късметлия, че има тази поддръжка както за себе си, по този начин и за децата и брачната половинка си.

Принц Уилям е избрал да не разчита на много хора и да не споделя за това, през което минава фамилията му и с цел да не се окаже, че информация, която не би желал, е стигнала до медиите. Защото като кралска персона е схванал по сложния метод, че рядко можеш да имаш цялостно доверие на някого - било то и на личния си брат.

Има и различен причина принц Уилям да ограничи съществено контактите със своите другари. Той е разделил цялото си време сред двата си съществени целта - фамилията и кралския двор. И всяка допустима минута се стреми да бъде до Кейт, която към момента минава през лекуване, както и да бъде деен в ролята си на татко на три деца. А тези, които са му същински другари, ще проявят схващане и ще останат в подготвеност да оказват помощ, в случай че има по какъв начин, предава lifestyle.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР