Отскоро бившата жена на премиера Бойко Борисов – д-р Стела

...
Отскоро бившата жена на премиера Бойко Борисов – д-р Стела
Коментари Харесай

Бившата жена на Бойко стана водещ лекар в Калифорния

Отскоро някогашната жена на премиера Бойко Борисов – доктор Стела Георгиева е водещ доктор в клиниката The Health Care Center в Калифорния.

Тя била поканена персонално от управата на здравното заведение поради безупречната си известност и 20-годишен стаж като общо практикуващ доктор. Важна роля изиграла и дипломата й от Kingsbrook Jewish Medical Center в Бруклин, Ню Йорк, където е учила 5 години. Това се наложило, защото дипломите от нашите медицински университети не се признават в Съединени американски щати, написа „ Галерия “.

Д-р Стела Георгиева е измежду петимата лекари в клиниката, където особено била поканена да работи. Заслуга за сполучливото американско следване имал вторият брачен партньор на доктор Георгиева Стефан Абаджиев, който върти частен бизнес с Щатите.

Българските емигранти от региона на Ориндж Каунти, Корона и Ривърсайд не пестят суперлативи за сънародничката си в бяла престилка, даже я съпоставят с доктор Куин Лечителката.

В битов проект животът на доктор Георгиева тече постарому . Тя живее в красива къща в кв. Оринд за близо 800 хиляди $. Имотът е ситуиран на близо 500 кв. м, а обичаното занятие на лекарката е да се грижи сама за градината си.

Стела рядко се връща в България поради уговорките си в клиниката. Възможно е обаче да си пристигна за идния рожден ден на внука си Бойко, който на 31 януари ще стане на 2 години.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР