Оцетът има свойството да омекотява, което е особено важно при

...
Оцетът има свойството да омекотява, което е особено важно при
Коментари Харесай

Всеки Го Има В Кухнята, Но Не Подозира Безценните Му Приложения В Домакинство! Всичко Ще Заблести С Малко

Оцетът има свойството да омекотява, което е изключително значимо при прането на облекла от стегнати или прекомерно плътни тъкани.

Оцетът е напряко факир при отстраняването на петна. Изчезват петна от пот, мазнини, накиснете ги в разтвор на оцет авансово, а по-късно прибавете още 50 мл отделението на пералнята.

За да премахнете упоритите, неприятни миризми в облеклото, да вземем за пример, миризмата на пот, е допустимо, в случай че в отделението за изплакване добавите 100 мл оцет. Щастливите притежатели на пухкави котенца благодарение на оцета може да обезвреждат неприятната миризма, предавана от облеклото откакто се случи „ случай “.

С други средства от време на време нещата остават неспасяеми и оказва помощ единствено кошът за отпадък!

Ако от време на време прибягвате до магазините за облекла втора употреба, евентуално знаете какъв брой мъчно е да се отървете от особената миризма на тези неща.. е, оцетът ще помогне и тук: изплакнете облеклата след изпирането им с вода, в която е разперен оцет!

Оцетът ще помогне да се отървете от петна от наслойка по облеклата. Пригответе паста от оцет и сол, и я втрийте в петното. Оставете за няколко минути, след което изперете както нормално, предава.

Наред с другите неща, прибавянето на оцет в пералнята е потребно за вярното ѝ действие: по този начин не се задържа мухъл, а механизмът остава чист от наслагвания!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР