Оценката на нашата група е, че общата ни програма е

...
Оценката на нашата група е, че общата ни програма е
Коментари Харесай

Атанасова предлага разглобка

Оценката на нашата група е, че общата ни стратегия е неизпълнена. Моля господин Борисов да даде нашата парламентарна група да не поддържа налозите за бакшиш, донус - бонус, за лишаване на коли и на жилища. Очертава се най-лошото финансово ръководство от 25 години насам. Голям шлем от провали това ни чака. 18 месеца е Асен Василев, 21 месеца е Спецов този екип изяснява по какъв начин ГЕРБ краде по 8,5 милиарда на година, къде са те, за какво не ги откриха. Това сподели Десислава Атанасова във Велико Търново по време на националното заседание на ГЕРБ. 

ГЕРБ не се отказал от своя главен приоритет образовие. Нашата парлементарна група ме натова с предлагането да не одобряваме ограниченията, които не са съгласувани авансово с ГЕРБ-СДС, сподели още тя. 

Аз ще предложа разглобка на господин Борисов, безапелационна бе тя. 

Томислав Дончев съобщи, че през днешния ден са изправени пред избор, освен това не лек. " Изправени сме кръстопът. Тази контракция на демокрацията може да не роди нищо, това е първият вид, вторият е - нещата да продължат както до момента, а това няма по какъв начин да стане и влизаме в полемиката какъв е третият вид - ръководещите би трябвало да скъсат с рефлекса да организират политически репресии, тъй като той не е липсващ. Трябва да имаме държавно управление, което не да му се радваме, а да работи. Уважаеми съдружни сътрудници от некоалицията, време е да напуснете тези светове, които населявате и да започнете да вършите нещо и да се държите възпитано ", сподели той. 

Дончев съобщи, че желае кметовете да работят, а не да са декоративни. 

Бойко Борисов съобщи, че няколко дни към този момент се занимават с тази тематика.

" Всички кметове се изрекоха, споделиха си очакванията си и болките си. Като начало повече не би трябвало да ни наричате сглобка. Не виждам в тази превърала се в цинизъм дума нищо положително ", съобщи водачът на ГЕРБ. По думите му те стоят в нея, тъй като се държи ясна посока в този нерешителен свят на война. " Има застрашителен медиен критерий ", сподели той. 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР