Оценка среден 3 поставят българите за работата на нашите евродепутати.

...
Оценка среден 3 поставят българите за работата на нашите евродепутати.
Коментари Харесай

Среден 3 поставят българите за работата на нашите евродепутати според Маркет линкс

Оценка междинен 3 слагат българите за работата на нашите евродепутати. Това демонстрират данни от изследване на " Маркет линкс ".

Според тях настройките към политическата класа са мощно отрицателни като неодобрението надвишава 70%.

Съотношението сред дяловете на сериозно настроените към развиването на страната (63%) и тези с позитивно мнение (33%), образува негативен показател от -1.9. При оценката за упованията за бъдещо развиване, също се регистрира водеща отрицателна наклонност (49% от всички).

Гражданите остават сериозни към българската политическа класа и институциите след свадите с къщите за посетители и " Апартамент гейт ".

Над ¾ от българите считат, че в България отсъства добре работещ механизъм за надзор на усвоените в евросредства.

Според 84% от симпатизантите на Българска социалистическа партия контролът отсъства, до момента в който 52% от подкрепящите ГЕРБ споделят същата позиция.

Отчетено е също, че през мандата на последния Екологичен потенциал, че малко тематики са влезнали в дневния ред на българското общество.

Последната беше обвързвана с дебатите и гласуването на пакета " Мобилност ", които демонстрираха по-широк, вътрешно-политически консенсус.

41% от запитаните заявяват, че ще гласоподават на идните евроизбори. Според данните се предвижда изборна интензивност, близка до тази на последните избори за европейски парламент или към 35%.

Резултатите от социологическото изследване демонстрират още, че седмица преди евровота ГЕРБ води пред Българска социалистическа партия с към 2,1%.

Четири партии сигурно ще изпратят евродепутати, като е доста евентуално те да бъдат и пет. Според изследването, ГЕРБ получава 29,6% от гласовете на гласоподавателите, Българска социалистическа партия -27,5%, Движение за права и свободи - 6,9%, ВМРО-БНД - 5,7%, Демократична България - 4,7%. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР