Оцелелият като по чудо в тежка катастрофа край Враца Иван

...
Оцелелият като по чудо в тежка катастрофа край Враца Иван
Коментари Харесай

Рахан от болницата: Търся свидетели на катастрофата, при която едва не загинах край Враца /снимки/

Оцелелият като по знамение в тежка злополука край Враца Иван Грънчаров-Рахан търси очевидци на случая от през вчерашния ден, при който едвам не почина. 42-годишният мъж се свърза с редакцията на организация BulNews, с цел да даде публичност на случката. Вчера към 16.30 часа врачанинът се е обърнал по таван на Криводолско шосе, за което по-рано през днешния ден Министерство на вътрешните работи заяви, само че без детайлности.

Врачанин лежи в болница, откакто се прекатурна с „ Рено”-то си на пътя сред Криводол и Враца

По негови думи, той е пътувал към Враца, когато ненадейно против него излязъл черен „ Мерцедес “, опитващ да изпревари друга кола. За да не последва преден удар, Рахан завил внезапно вдясно, колата почнала да се прекатурва, до момента в който се спряла по таван. Той останал вътре в нея и евентуално е бил в безсъзнание към 30 минути.
През това време около колата минали много водачи, само че никой не предполагал, че в автомобила има човек и по тази причина не спрели да окажат помощ. Доста време след злополуката мъж въпреки всичко отишъл до обърната кола и незабавно подал сигнал на тел. 112 за потърпевш човек.
В момента Рахан е настанен в хирургията на врачанската болница с голям брой контузии, само че без заплаха за живота.
От целия случай той е съумял да запомни, че отговорната кола е била черен „ Мерцедес “ Е класа, с врачанска регистрация, с година на произвеждане сред 2005 и 2009 година Вчера този автомобил е пътувал в посока към Криводол.
Ако има очевидци на злополуката или осведомени с въпросния лек автомобил, дано да се обади на публицистичните ни телефони. Анонимността е обезпечена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР